Μπριζ: Ποδοσφαιριστής… άφησε την αποστολή και έφυγε από την Ελλάδα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ

Μπριζ: Ποδοσφαιριστής… άφησε την αποστολή και έφυγε από την Ελλάδα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ

Άνω κάτω έγινε η Μπριζ λίγες ώρες πριν τη σέντρα της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (22:00) στην Τούμπα.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής των Βέλγων, Σκοβ Όλσεν, έφυγε… άρον άρον από τη Θεσσαλονίκη και πήγε στην Κοπεγχάγη ώστε να πάρει μία δεύτερη γνώμη από γιατρό για τον τραυματισμό του στο ισχίο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν βελγικά ΜΜΕ!

Μάλιστα, οι Βέλγοι αναφέρουν ότι υπήρξε έντονη διαφωνία του ποδοσφαιριστή με τον γιατρό της Μπριζ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο 24χρονος επιθετικός να… παρατήσει την αποστολή της ομάδας του και να φύγει προς τη Δανία!

Ο Όλσεν ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Μπριζ, αλλά απείχε από την τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Ξαφνικά αποδείχθηκε ότι ο Δανός δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Αιτία μια διαφωνία με το ιατρικό επιτελείο που του ανακοίνωσε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί. Ο ίδιος θέλει να συμβουλευτεί τον προσωπικό του γιατρό», γράφεται μεταξύ άλλων στο Βέλγιο.

Διαβάστε επίσης: Conference League: Μάχες για το όνειρο δίνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Η ώρα και η μετάδοση των σπουδαίων ματς (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter