Conference League: Μάχες για το όνειρο δίνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Η ώρα και η μετάδοση των σπουδαίων ματς (Videos)

Conference League: Μάχες για το όνειρο δίνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Η ώρα και η μετάδοση των σπουδαίων ματς (Videos)

Έφτασε η κρίσιμη ώρα για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που δίνουν… «νυν υπέρ πάντων» αναμετρήσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Πόλη με στόχο να υπερασπιστούν το ισχνό προβάδισμα πρόκρισης που εξασφάλισαν στο πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκη», όπου είχαν επικρατήσει με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε. Η σέντρα της αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί για τις 22:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sports 4.

Ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.

«Ποτέ δεν είπα ότι είμαι άνετος και πως το θεωρώ εύκολο και σίγουρο. Αντιθέτως είπα ότι ήρθαμε εδώ να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Οι στατιστικές είναι περισσότερο για τους δημοσιογράφους γιατί όσο και να έχεις την κατοχή της μπάλας εάν δεν κυριαρχείς στον αγώνα βάζοντας γκολ, τότε αυτό δε μετράει. Επίσης όσες ευκαιρίες και αν δημιουργήσεις αν δε βάλεις γκολ δε μετράει. Οι στατιστικές είναι περισσότερο για να τις συζητάμε. Ήμασταν καλύτεροι θεωρώ από τον αντίπαλο για 70 λεπτά και από το πέναλτι και μετά έπεσε η απόδοσή μας το έχουμε πει αυτό. Σεβόμαστε τη Φενέρμπαχτσε γιατί είναι πολύ καλή ομάδα, όμως είμαι σίγουρος πως και η Φενέρμπαχτσε μας σέβεται γιατί ξέρει ότι έχει απέναντί της έναν καλό αντίπαλο», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Μπριζ, με στόχο να ανατρέψει την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς και να πάρει εκείνος την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Το ματς θα ξεκινήσει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 3.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

«Ο ψυχοθεραπευτής μου, με συμβουλεύει να μην κοιτάω το παρελθόν, αλλά να βλέπω μόνο το παρόν και το μέλλον. Θα είναι μία καλή εμπειρία για εμάς και αυτό το παιχνίδι στην Ευρώπη. Θέλουμε να προκριθούμε για πρώτη φορά στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αυτός είναι ο στόχος μας για να φθάσουμε εκεί. Είχαμε καλή απόδοση με την Μαρσέιγ, στα προημιτελικά της διοργάνωσης πριν από δύο χρόνια, όταν βρεθήκαμε ξανά. Τότε αποκλειστήκαμε με το κεφάλι ψηλά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Ρεάλ – Μπάγερν, το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών – Πώς πήραν την πρόκριση (Videos)

Υγεία SOS: Λωρίδα της γάζας τα νοσοκομεία – Μόνο χαράτσια και χειρουργεία με πληρωμή

Σοκ: Ανώτερος Αξιωματικός της Πυροσβεστικής έδερνε τη σύντροφό του – Τον κατήγγειλε αλλά η ΕΛΑΣ… δεν τον βρίσκει

Basketball Champions League: Ημιτελικός με Τενερίφη για το Περιστέρι

Φώτης Ιωαννίδης για τις φήμες περί ντόπινγκ: «Θα στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου»

Λήξη συναγερμού στην Εθνική: Η UEFA ενημέρωσε επίσημα την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter