Ναυάγιο Πύλος: Σοκαριστική μαρτυρία στο γερμανικό WDR: Η Ελληνική ακτοφυλακή ήρθε καταπάνω μας (Video)

Ναυάγιο Πύλος: Σοκαριστική μαρτυρία στο γερμανικό WDR: Η Ελληνική ακτοφυλακή ήρθε καταπάνω μας (Video)

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που κατάφεραν να επιζήσουν από το πολύνεκρο ναυάγιο ανοικτά της Πύλου. Το γερμανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο WDR φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια συγκλονιστική μαρτυρία.

Δείτε επίσης: Ναυάγιο στην Πύλο: Ερωτήματα προκαλεί η μυστική σύσκεψη στο γραφείο του Ντογιάκου

Δείτε στο βίντεο τι αναφέρει:

«Η Ελληνική ακτοφυλακή ήρθε καταπάνω μας. Μας πετάξαν ένα μπλε σκοινί, άρχισαν να ρυμουλκούν το πλοίο μας. Ο τρόπος που μας τραβούσαν δεν ήταν σωστός. Ουρλιάξαμε, το πλοίο μετά έγειρε προς τα αριστερά, η Ακτοφυλακή έστριψε το πλοίο της προς την αντίθετη μεριά και μετά άρχισε το πλοίο μας να γέρνει πλάγια και να βυθίζεται»

Ενώ στη συνέχεια δήλωσε:

«Προσπαθήσαμε να σκαρφαλώσουμε για να μείνουμε στο πλοίο, θέλαμε να επιζήσουμε. Η ακτοφυλακή έλυσε αμέσως το σκοινί. Τους φωνάξαμε δυνατά, γύρισαν με το πλοίο τους, και λόγω αυτού ήρθε ένα μεγάλο κύμα καταπάνω μας. Το πλοίο μας βυθίστηκε. Οι άνθρωποι που ήταν στα πλάγια βρέθηκαν κάτω από το πλοίο. Ακούσαμε τους ανθρώπους κάτω από το κατάστρωμα να βαράνε το μέταλλο. Το πλοίο βυθίστηκε σταδιακά».

 

Εκτός αυτών, το έγκριτο Γερμανικό δίκτυο μετέδωσε ότι 10 επιζήσαντες «ανεξάρτητα ο ένας απ’τον άλλον» περιέγραψαν στις μαρτυρίες τους οτι «το σκάφος αυτό πράγματι ρυμουλκήθηκε – όχι μόνο μία, όχι μόνο δύο, αλλά τρεις φορές συνολικά. Και κατά τη διαδικασία, το πλοίο άρχισε να ταλαντεύεται και βυθίστηκε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter