ΝΒΑ: Έτοιμοι για δράση οι παίκτες των Μπακς

ΝΒΑ: Έτοιμοι για δράση οι παίκτες των Μπακς

Σε κατάσταση ετοιμότητας διατηρούν οι Μιλγουόκι Μπακς τους παίκτες τους. “Δεν θέλουμε να περάσει στην ομάδα η πεποίθηση ότι η αγωνιστική περίοδος στο NBA έχει ολοκληρωθεί”, εξήγησαν ο προπονητής Μάικ Μπουντενχόλζερ και ο τζένεραλ μάνατζερ Τζον Χορστ σε επικοινωνία που είχαν με Αμερικανούς δημοσιογράφους.

Και δήλωσαν αισιόδοξοι, ότι η σεζόν που έχει διακοπεί θα ξεκινήσει και πάλι σχετικά σύντομα.

Οι αθλητές προπονούνται με βάση ατομικά προγράμματα που τους έχουν δοθεί από τον γυμναστή και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας.

Το μεγάλο αστέρι των Μπακς είναι φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τον οποίο τα προγνωστικά έφεραν ως φαβορί για την κατάκτηση του MVP το NBA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στην ομάδα ανήκει και ο αδερφός του, Θανάσης.

Όταν αποφασίστηκε η διακοπή της σεζόν, οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονταν στην πρώτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 53-12 και έμοιαζε περίπου βέβαιο ότι θα έμπαιναν στα πλέι-οφ με απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, ώστε να διεκδικήσουν με αυξημένες πιθανότητες τον τίτλο που δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν πέρυσι. Απομένουν 17 αγώνες για την συμπλήρωση της κανονικής περιόδου, δηλαδή περίπου πέντε εβδομάδες υπό κανονικές συνθήκες. Το NBA μελετά διάφορα σενάρια για την διεξαγωγή της υπόλοιπης σεζόν, εφόσον το ευνοήσουν οι συνθήκες. Δεν αποκλείεται να γίνουν αγώνες ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο, αφού άλλωστε αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter