Νέα «φροντιστήρια» στη ΝΔ: Αυτή τη φορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές – Φόβοι για επικοινωνιακά λάθη

Νέα «φροντιστήρια» στη ΝΔ: Αυτή τη φορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές – Φόβοι για επικοινωνιακά λάθη

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο Μαξίμου, καθώς τα δημοσκοπικά δεδομένα φανερώνουν ότι η γαλάζια παράταξη, δέχεται κρίσιμη πολιτική φθορά. Σε αυτό το πλαίσιο, μετά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου, οι υποψήφιοι κλήθηκαν στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, για να τους δοθούν «οδηγίες» στο πως θα «τρέξουν» την προεκλογική περίοδο.

Ποιοι βρέθηκαν στα σεμινάρια

Στην συνάντηση ζύμωσης των υποψήφιων ευρωβουλευτών, παρόντες ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Νίκος Ρωμανός, όπως και οι επικοινωνιολόγοι Θωμάς Βαρβιτσιώτης και Έρικ Παρκς. Επίσης, το παρών έδωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Χρήστος Ζωγράφος, η διευθύντρια Επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου Κύρα Καπή και ο Θανάσης Νέζης.

«Φόβοι» για επικοινωνιακά λάθη

Σε ένα στοιχείο που επικεντρώθηκαν τα σεμινάρια, ήταν στο πως τα γαλάζια στελέχη, θα αποφύγουν τα επικοινωνιακά «φάουλ», ειδικά σε ζητήματα που οξύνουν τις κοινωνικές αντιθέσεις, όπως επί παραδείγματι είναι η τραγική υπόθεση των Τεμπών, όπου η κυβέρνηση είναι βαριά εκτεθειμένη.

Για αυτό η «γραμμή» που δόθηκε στους γαλάζιους υποψηφίους, ήταν να επικεντρωθούν στα επίδικα των ευρωεκλογών, και όχι σε εσωτερικές πολιτικές συγκρούσεις. Το Μαξίμου, ξέρει ότι σε κρίσιμα ζητήματα, όπως είναι η ακρίβεια, η διασφάλιση της κοινωνικής ασφάλειας και η έλλειψη της δικαιοσύνης σε σημαντικές υποθέσεις, έχει αποτύχει και επιδιώκει, να αλλάξει τη ατζέντα. Σε αυτή στόχευση πρωταγωνιστικό ρόλο, παίζει και ο Σταν Γκρίνμπεργκ, ο οποίος χαράζει την επικοινωνιακή στρατηγική του κυβερνώντος κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Αίρεται η ασυλία Βελόπουλου – Ο τρολ λογαριασμός, ο πατέρας του Φλώρου και η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση

Απεργία: Ξεσηκωμός ενάντια στην ακρίβεια Μητσοτάκη – Οι συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Πειραιάς: Το χρονικό της τραγωδίας με την κατάρρευση του κτιρίου – Θρήνος για τον 31χρονο, συνελήφθη ο εργολάβος (Video)

Κασσελάκης σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη: «Να φερόμαστε ο ένας στον άλλο με αλληλεγγύη»

Τσίπρας στο Συμβούλιο της Ευρώπης: «Έχω αγωνιστεί για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη στα Βαλκάνια»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter