ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Αν αυτή είναι η Αριστερά… ζήτω που καήκαμε

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Αν αυτή είναι η Αριστερά… ζήτω που καήκαμε

Και αν κάποιοι ακροδεξιοί με φασιστική ρητορική στην Ηλεία, καταφέρονται δημόσια με αναρτήσεις μίσους κατά των προσφύγων, της Αριστεράς, η των νεκρών του Πολυτεχνείου, για την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας …πέρα βρέχει.

Σύμφωνα με το apokalypseis.com, ελάχιστες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ο διαγραφείς από την ΝΔ Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στην Ηλεία Διαμαντής Καρασούλας προσελήφθη στο δήμο Πηνειού από τον «γαλάζιο» δήμαρχο και πρώην βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Μαρίνο με το πρόσχημα της προστασίας των πολιτών από την πανδημία του Covid 19 κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας συναντήθηκε στην Γαστούνη με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Πηνειού Σάκη Γεωργόπουλο και μέλη της παράταξής του. Δηλαδή τον αυτοδιοικητικό παράγοντα που είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, στις δημοτικές εκλογές, τον ακροδεξιό Διαμαντή Καρασούλα.

Όμως για την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας αυτά είναι …ψιλά γράμματα. Κανείς δεν βρέθηκε να ρωτήσει έστω τυπικά τον κ. Γεωργόπουλο για τις περίεργες επιλογές του στις δημοτικές εκλογές και απλά όλοι αρκέστηκαν στις φωτογραφίες και στις βαρύγδουπες και ανούσιες δηλώσεις …για το καλό της Ηλείας.

«Εκθέσαμε το πρόγραμμά μας Μένουμε Όρθιοι και τις θέσεις μας για Υγεία, Παιδεία, Οικονομία-δημόσια αγαθά, Κοινωνική Πολιτική και Αλληλεγγύη. Από την μεριά του ο κ. Γεωργόπουλος έκανε αναφορά στα χρηματοδοτικά εργαλεία με τα οποία η κυβέρνηση του Σύριζα βοήθησε τους ΟΤΑ να υλοποιήσουν έργα και να ικανοποιήσουν ανάγκες αλλά και την αδυναμία να βελτιώσει την λειτουργία του κράτους, ώστε να μην μεσολαβεί πολύς χρόνος για την εκτέλεση των έργων. Μας ενημέρωσε για τα έργα που χρηματοδοτήθηκαν στον Δήμο Πηνειού και την κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας ενώ για την Πατρών-Πύργου εξέφρασε την θέση του ότι ο δρόμος πρέπει να συνεχιστεί. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συζήτηση για τα τοπικά ζητήματα» – γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας Γιώργος Σαϊτάς …

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter