Νέα Αριστερά: Η πειρατεία στο facebook και στην ιστορία

Νέα Αριστερά: Η πειρατεία στο facebook και στην ιστορία

«Δεν θέλουμε followers, θέλουμε μέλη», είχε πει το 2019 ο τότε γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μερικά χρόνια αργότερα φαίνεται ότι άλλοι αποχωρήσαντες, της Νέας Αριστεράς, μπορεί να μην έχουν ακόμη κόμμα και μέλη αλλά followers θέλουν. Και επειδή δεν τους φτάνουν όσοι έχουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, σκέφτηκαν να αρπάξουν και τους έτοιμους του πρώην κόμματός τους. Ετσι το MySyriza στο facebook έγινε με… πειρατεία Νέα Αριστερά.

Για να γίνει το πράγμα πιο αστείο, στο Google έχουν ξεμείνει λινκ του MySyriza υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη. Αυτά σβήστηκαν από το facebook αλλά παραμένουν ακόμη δημοσιεύσεις που δείχνουν ότι η Νέα Αριστερά έχει ιστορία χρόνων αντί για ημερών. Αν μπει κάποιος, που μόλις κατέβηκε στη Γη, στο λογαριασμό αυτό στο facebook και δει βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι τι έγινε μετά τις εσωκομματικές εκλογές θα νομίσει ότι πρόκειται για ένα παλιό κόμμα.

Επίσης μέχρι χθες οι ίδιοι υμνούσαν -δημόσια- τον Αλέξη Τσίπρα και χθες τον αναβάθμισαν σε… «αναπαλαίωση».

Δεν ξέρουμε τι άλλο έχουν σκοπό να πάρουν. Από όσο γνωρίζουμε οι καρέκλες στην Κουμουνδούρου είναι στη θέση τους. Πήραν όμως τις έδρες στη Βουλή παρά τη συμφωνία πριν τις εκλογές ότι οι έδρες ανήκουν στο κόμμα.

Τέλος πάντων, μεγάλα παιδιά είναι, μπορούν να σταματήσουν να παίζουν με τα παιχνίδια των άλλων και να βρουν δικά τους…

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ πήραν τους κωδικούς από σελίδες στο Facebook – Και τις έκαναν… «Νέα Αριστερά»

Αχαρακτήριστη επίθεση Χαρίτση: «Αναπαλαίωση» ο Τσίπρας (Ηχητικό)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter