Νέα αθλιότητα Άδωνη: Τα Τέμπη και το σκάνδαλο υποκλοπών «δεν φέρνουν ψήφους» (Video)

Νέα αθλιότητα Άδωνη: Τα Τέμπη και το σκάνδαλο υποκλοπών «δεν φέρνουν ψήφους» (Video)

Σε απίστευτους ισχυρισμούς προχώρησε για δεύτερη φορά, την ίδια μάλιστα ημέρα, ο υπουργός Εργασίας, Άδωνης Γεωργιάδης. Μετά την τυμβωρυχία, για το έγκλημα στα Τέμπη, όπου ισχυρίστηκε ότι δεν αφορά τους πολίτες, έβαλε στη συζήτηση και το σκάνδαλο των υποκλοπών, το οποίο ανέφερε ότι είναι «βαρετό» και… «δεν φέρνει ψήφους»!

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στο Naftemporiki TV, συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος με τις πρωινές του δηλώσεις αναφέροντας ότι «Τι λένε τώρα ότι θα κάνουν; Προανακριτική για τα Τέμπη. Με συγχωρείτε πιστεύετε ότι αν ρωτήσετε τώρα 100 τηλεθεατές της εκπομπής σας θα ιεραρχήσουν την προανακριτική με τα Τέμπη ψηλά στην ιεραρχία τους ή χαμηλά;». Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Real 97,8, επικαλούμενος μάλιστα τη νίκη στις πρόσφατες εκλογές (το 41% δηλαδή) προχώρησε σε μια απίστευτη αθλιότητα προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό αλλά και τους συγγενείς των νεκρών.

Διαβάστε επίσης: Τυμβωρύχος ο Άδωνης: Σήμερα στην Ελλάδα πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; (Ηχητικό)

Σε άλλο σημείο, προχώρησε σε μία δήλωση που μόνο ερωτηματικά μπορεί να προκαλέσει. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τα προβλήματα του κόσμου, δεν είναι αν θα μας κλείσει φυλακή ο Κασσελάκης με τον Πολάκη. Άντε και μας έκλεισαν φυλακή. Και; Βρήκε το παιδί σου δουλειά και θα μπω εγώ φυλακή;».

Χαρακτηριστικό όμως, του πανικού της κυβέρνησης, σχετικά με τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών είναι και το σημείο που ο ίδιος αναφέρει ότι «όποτε γινόταν εκπομπή για τις υποκλοπές, η τηλεθέαση είχε μονοψήφιο νούμερο». Ο δημοσιογράφος, σε άλλο σημείο είπε στον Άδωνη Γεωργιάδη ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι «Σοβαρό θεσμικό θέμα», με τον ίδιο να απαντά «Ξέρετε πόσα σοβαρά θεσμικά θέματα είναι απολύτως βαρετά και δεν φέρνουν ψήφους;».

Φαίνεται πως για τον Άδωνη Γεωργιάδη η σοβαρότητα των προβλημάτων που απασχολούν την κοινή γνώμη μετριέται με τηλεθέαση και ψήφους!

Δείτε το βίντεο: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter