Νέα αθώωση του Κώστα Βαξεβάνη για μηνύσεις Βγενόπουλου

Νέα αθώωση του Κώστα Βαξεβάνη για μηνύσεις Βγενόπουλου

Το δικαστήριο, όπου εκδικάστηκαν σήμερα οι δύο τελευταίες – εκ των πολλών – μηνύσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου κατά του Κώστα Βαξεβάνη, αθώωσε σήμερα τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento και απεφάνθη πως όσα είχε γράψει ήταν αληθή.

Μετά από μία βιομηχανία μηνύσεων εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη σε μια προσπάθεια δολοφονίας του χαρακτήρα του και της δημοσιογραφικής του ιδιότητας, ήρθε η ώρα της δικαίωσης, παρά τη λάσπη που εκτοξεύτηκε.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο συστημικός Τύπος «σκότωνε» τον Κώστα Βαξεβάνη για χάρη του Ανδρέα Βγενόπουλου

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

«Σήμερα εκδικάστηκαν στην Ευελπίδων οι δυο τελευταίες μηνύσεις (από τις 33 νομίζω συνολικά έχουμε χάσει το λογαριασμό ) του Βγενοπουλου εναντίον μου. Το δικαστήριο με αθώωσε γιατί όσα είχα γράψει ήταν αληθή. Επτά χρόνια ταλαιπωρίας μέσω μιας βιομηχανίας μηνύσεων και δολοφονίας του χαρακτήρα μου. Αυτοί που όταν αποκάλυπτα όσα έγραψα με λέγανε συκοφαντη,τώρα που δεν τους πληρώνει πια ο Βγενοπουλος προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αλλού συνεχίζοντας τα ιδια. Τα αφεντικά πληρώνουν και αυτοί διαμορφώνουν την εικόνα του δρακου για μένα. Έτσι όμως δηλώνουν και την ήττα τους

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από την διακαναλική συνέντευξη του Βγενοπουλου στην οποία με αποκαλούσε συκοφάντη και ο δημοσιογράφος του Zougla φώναζε από κάτω πως δεν με θεωρεί δημοσιογράφο.»

https://www.facebook.com/1376742042585484/photos/a.1389531014639920/2313295065596839/?type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter