Όταν ο συστημικός Τύπος «σκότωνε» τον Κώστα Βαξεβάνη για χάρη του Ανδρέα Βγενόπουλου

Όταν ο συστημικός Τύπος «σκότωνε» τον Κώστα Βαξεβάνη για χάρη του Ανδρέα Βγενόπουλου

Πανηγυρική ήταν η αθώωση του Κώστα Βαξεβάνη μετά την εκδίκαση και των δύο τελευταίων μηνύσεων εναντίον του από τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και σε όλες τις προηγούμενες που εκδικάστηκαν –με τη σημαντικότερη όταν ο Βγενόπουλος ήταν εν ζωή –, το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ό,τι είχε γράψει ο δημοσιογράφος ήταν αληθή.

Διαβάστε ακόμη: Νέα αθώωση του Κώστα Βαξεβάνη για μηνύσεις Βγενόπουλου

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των επτά ετών της υπόθεσης, δεν βρισκόταν σε εξέλιξη μόνο μία βιομηχανία μηνύσεων από την πλευρά Βγενόπουλου, αλλά, κυρίως, μια προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα του Κώστα Βαξεβάνη.

Σύσσωμος ο συστημικός Τύπος, όταν έβλεπαν το φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις, που οδήγησαν μάλιστα σε δίωξη των πρωταγωνιστών, δηλαδή του Ανδρέα Βγενόπουλου όταν ήταν εν ζωή και των συνεργατών του, εμφάνιζε τον Κώστα Βαξεβάνη ως συκοφάντη και ως έναν δημοσιογράφο που προσπαθούσε να καταστρέψει τον «σωτήρα» επιχειρηματία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι διοργανώθηκαν δύο διακαναλικές για τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος «ανέλυε» τους ισχυρισμούς του εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη, με την πρωτοφανή αντίδραση των παριστάμενων δημοσιογράφων να χειροκροτούν τον Βγενόπουλο, ο οποίος κατηγορούσε τον συνάδελφό τους.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της «Ζούγκλας» Σωτήρης Σκουλούδης, πέραν των στημένων ερωτήσεών του, είχε πει χαρακτηριστικά ότι «πολλοί από εμάς τους δημοσιογράφους δεν θεωρούμε ότι είναι συνάδελφός μας».

Απολαύστε μερικά χαρακτηριστικά δημοσιεύματα και βίντεο με την «αποθέωση» Βγενόπουλου και, προφανώς, το να περιμένουμε να ζητήσουν συγγνώμη είναι μάλλον… πλεονασμός….

Δείτε παρακάτω στο 1:04:30

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter