Νέα Bentley Flying Spur Grand Touring sedan

Νέα Bentley Flying Spur Grand Touring sedan

Η Bentley παρουσιάζει την τρίτη γενιά της Flying Spur Grand Touring sedan, στην οποία μάλιστα εγκαινιάζεται το σύστημα 4διεύθυνσης.

Κατά τη διάρκεια μεγάλων ταχυτήτων, το ηλεκτρονικό σύστημα στρίβει τους πίσω τροχούς στην ίδια κατεύθυνση με τους εμπρός, κάνοντας πιο ασφαλές το προσπέρασμα και την αλλαγή λωρίδας. Παράλληλα, το σύστημα είναι αποδοτικό και για διαδρομές μέσα στην πόλη και τα προάστιά της.

Όπως κάθε σύγχρονη Flying Spur, έστι και η τρίτη γενιά, εφοδιάζεται με σύστημα 4κίνησης για υψηλά επίπεδα πρόσφυσης. Για πρώτη φορά, η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς υπό κανονικές συνθήκες, αλλά αν εντοπιστεί τυχόν απώλεια πρόσφυσης, το σύστημα θέτει σε λειτουργία τους εμπρός τροχούς, πλήρως αυτόματα, παρέχοντας 4κίνηση.

Από εκεί και πέρα, το Dynamic Ride της εταιρείας, έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τον χειρισμό και την άνεση. Νέο στη Flying Spur, το καινοτόμο σύστημα αλλάζει τα επίπεδα απόσβεσης για να αντιμετωπίσει τις πλευρικές δυνάμεις, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ακαμψία του αμαξώματος, κάνοντας τη διαμονή των επιβατών στην καμπίνα πιο άνετη.

Πηγή: Bentley

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter