Νέα εφαρμογή FordPass Pro

Νέα εφαρμογή FordPass Pro

Τη νέα εφαρμογή FordPass Pro παρουσίασε η εταιρεία, βοηθώντας έτσι τους πελάτες μικρών επιχειρήσεων να φροντίζουν για την απόδοση, την ασφάλεια και την παραγωγικότητά τους.

Η εφαρμογή για smartphone προσφέρει τη δυνατότητα να διαχειρίζονται έως και πέντε Ford από μία οθόνη.

Μεταξύ των λειτουργιών της εφαρμογής είναι οι:

Check In (Γενικός έλεγχος): Στην αρχική οθόνη παρέχεται δυναμική και άμεση πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες κάθε οχήματος – για παράδειγμα παρέχονται πληροφορίες για τη στάθμη του AdBlue, ώστε να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες πότε πρέπει να ανεφοδιαστούν.

Vehicle Location (Εντοπισμός Οχήματος): Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να γνωρίζουν που βρίσκονται τα οχήματά τους στην αρχή ή στο τέλος της ημέρας, ενώ παράλληλα βοηθά τους οδηγούς να εντοπίζουν τα van τους σε πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης ή εργοτάξια.

Remote Lock/Unlock (Κλείδωμα/Ξεκλείδωμα Από Απόσταση): Με αυτή τη λειτουργία διασφαλίζεται η ασφάλεια των οχημάτων και του περιεχόμενού τους, παρέχοντας ανεξάρτητη προστασία τόσο για την καμπίνα όσο και για τον χώρο αποσκευών.

Vehicle Health (Κατάσταση Οχήματος): Παρέχονται πληροφορίες για τους βασικούς δείκτες κατάστασης του οχήματος, όπως οι στάθμες των διάφορων υγρών, η διάρκεια ζωής του λαδιού και η πίεση των ελαστικών, συμβάλλοντας στον περιορισμό της φυσιολογικής φθοράς και της βελτίωσης της οικονομίας.

Alarm Notification (Ειδοποίηση Συναγερμού): Η λειτουργία αυτή ειδοποιεί άμεσα τους ιδιοκτήτες στην περίπτωση που συναγερμοί κάποιων εκ των οχημάτων έχουν ενεργοποιηθεί.

Remote Start (Απομακρυσμένη Εκκίνηση): Σε αυτόματα οχήματα η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να εκκινούν τον κινητήρα από απόσταση – ιδανικό για προθέρμανση και ξεπάγωμα των οχημάτων, ώστε να είναι λειτουργικά έτοιμα για τις πρωινές βάρδιες, μόλις φτάνει ο οδηγός.

Νέες λειτουργίες και βελτιώσεις θα προστίθενται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μερικές από αυτές είναι το Guard Mode υψηλότερου βαθμού προστασίας και το online Service Booking.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με smartphones Apple και Android και διατίθεται στο Apple AppStore και το Google Play store στη Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία, ενώ μελλοντικά θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές.

Πηγή: Ford

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter