Νέα Φιλαδέλφεια: Επικοινωνιακές κινήσεις Μαξίμου με διαρροές για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Επικοινωνιακές κινήσεις Μαξίμου με διαρροές για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Έντονες σκέψεις για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το επιχειρησιακό φιάσκο που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, φαίνεται ότι κάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαρρέει ότι οι σκέψεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο της άμεσης διόρθωσης δυσλειτουργιών που έχουν διαγνωστεί στη λειτουργία της αστυνομίας, αφού την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο η παταγώδης επιχειρησιακή αποτυχία της αστυνομίας και ενώ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κινούταν στη γραμμή της… πλήρους άγνοιας για το σχέδιο των χούλιγκανς.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι οι έκτακτες κρίσεις, δεν μπορεί παρά να σημαίνουν αλλαγές και σε υψηλόβαθμες θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη παρέμβαση μετά το τραγικό γεγονός της Νέας Φιλαδελφείας ήταν η απομάκρυνση… αξιωματούχων της Τροχαίας,

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, από τις αλλαγές που προμηνύεται ότι θα λάβουν χώρα, πιθανότατα θα εξαιρεθεί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Λάζαρος Μαυρόπουλος ο οποίος, όπως αναφέρθηκε, συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης…

Πηγές της Κατεχάκη που επικαλείται ο ΣΚΑΙ, σημειώνουν η ημερομηνία- oρόσημο αφορά το επόμενο Σάββατο με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται την Τετάρτη 16 Αυγούστου, αφού πρώτιστα έχουν γίνει οι σχετικές συσκέψεις στο Μαξίμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter