Νέα γκάφα του Μπάιντεν – «Ανακάτεψε» το Μεξικό με την… Αίγυπτο (Video)

Νέα γκάφα του Μπάιντεν – «Ανακάτεψε» το Μεξικό με την… Αίγυπτο (Video)

Ο Τζο Μπάιντεν δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση, αναφέροντας στους δημοσιογράφους ότι η μνήμη του είναι «μία χαρά», σε μία προσπάθεια να αντικρούσει τα όσα περιέγραψε ο γενικός εισαγγελέας στο πόρισμά του για την υπόθεση κατοχής απόρρητων εγγράφων.

Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Χουρ σημείωσε πως οποιοδήποτε σώμα ενόρκων θα δυσκολευόταν να καταδικάσει τον Τζο Μπάιντεν, καθώς θα παρουσιαζόταν ως «συμπαθητικός ηλικιωμένος κύριος, με καλές προθέσεις αλλά κακή μνήμη».

Ο 81χρονος ένοικος του Λευκού Οίκου εξέφρασε τη δυσφορία του για τις αναφορές του εισαγγελέα, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει ακόμη ένα λεκτικό ατόπημα. Προς το τέλος της ομιλίας του, ο Μπάιντεν ανέφερε κατά λάθος τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αλ Σίσι ως ηγέτη του… Μεξικού. Όλα αυτά, ενώ κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ανέφερε ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πηγές του Λευκού Οίκου σχολίασαν ότι είναι λανθασμένη η εστίαση σε ένα μικρό γλωσσικό ολίσθημα, τονίζοντας ότι και ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επανειλημμένα μπερδέψει ονόματα και ημερομηνίες, δίχως ωστόσο να έχει προκληθεί ο ίδιος θόρυβος.

Διαβάστε επίσης:

Ξανά στο επίκεντρο η ηλικία του Μπάιντεν – «Συμπαθητικός ηλικιωμένος, με καλές προθέσεις αλλά κακή μνήμη»

Ευρωπαϊκό χαστούκι: Ένα στη Χούντα και ένα… στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πως μεθόδευσαν το πρόστιμο-προγραφή στο Documento με εντολή Μαξίμου

«Καρφιά» ιν’τ Βελντ προς ηγέτες της ΕΕ για τη στήριξη σε Μητσοτάκη – «Εάν δείχνεις “καλός”, η Κομισιόν δεν θα σου πει τίποτα»

Πανικόβλητη η κυβέρνηση από το ψήφισμα-χαστούκι του Ευρωκοινοβουλίου – Θεωρίες συνωμοσίας από το Μαξίμου

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter