Νέα Leaf 3.Zero και Leaf 3.Zero E+ Limited Edition

Νέα Leaf 3.Zero και Leaf 3.Zero E+ Limited Edition

Η Nissan διευρύνει την γκάμα των εκδόσεων του ηλεκτρικού Leaf, με την προσθήκη των 3.Zero και 3.Zero E+ Limited Edition.

Μετά την πετυχημένη πορεία του Nissan Leaf, η εταιρεία προχώρησε στην ανακοίνωση της παρουσίασης δύο νέων μοντέλων της οικογένειας. Πρόκειται για τα Leaf 3.Zero και Leaf 3.Zero E+ Limited Edition, με το πρώτο να είναι διαθέσιμο από τον Μάιο και το δεύτερο από το καλοκαίρι.

Το Leaf 3.Zero εφοδιάζεται με σύστημα ενημέρωσης κα ψυχαγωγίας με οθόνη οκτώ ιντσών, επιτρέποντας περισσότερες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, όπως πλοήγηση door-to-door, ενώ με την πώλησή του στην αγορά της Ευρώπης, θα εμπλουτίζεται με τη βελτιωμένη εφαρμογή NissanConnect EV.

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται επίσης με την μπαταρία 40 kWh, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν διάφορους συνδυασμούς αποχρώσεων και διτονίας.

Το Leaf 3.Zero E+ Limited Edition από τη μεριά του, θα παραχθεί σε μόλις 5.000 μονάδες για την Ευρώπη και αποδίδει υψηλότερη ισχύ (217 ίππους) και μεγαλύερη αυτονομία, που αγγίζει τα 385 χιλιόμετρα, με μία μόνο φόρτιση. Η μπαταρία του ηλεκτρικού οχήματος έχει 25% μεγαλύτερη πυκνότητα και 55% περισσότερη ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας. Χάρη στο νέο σχέδιο και την έξυπνη κατασκευή της, περιλαμβάνει 288 κυψέλες, συγκριτικά με τις 192 που υπάρχουν σε αυτή των 40 kWh.

Στον δρόμο, το Leaf 3.Zero E+ Limited Edition με την 62 kWH μπαταρία του, έχει αυξημένη αυτονομία κατά 40% σε σχέση με το Leaf 3.Zero, κάτι που μεταφράζεται σε 100 χιλιόμετρα περισσότερα.

Και οι δύο εκδόσεις εφοδιάζονται με τα συστήματα e-Pedal και ProPILOT. Το πρώτο, επιτρέπει στον οδηγό να ξεκινήσει, επιταχύνει, επιβραδύνει και σταματήσει, χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ του γκαζιού. Αυτό προσφέρει μια ομαλή, απαλή κίνηση και μέγιστο έλεγχο στον οδηγό, μέσω της ενισχυμένης ανάδρασης του πεντάλ.

Αναφορικά με το ProPILOT, είναι ένα σύστημα υποβοήθησης που λειτουργεί σε δρόμους μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Το «hands-on, eyes-on», επιτρέπει στο αυτοκίνητο να σταματήσει, επανεκκινήσει και να μείνει στο κέντρο της λωρίδας τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές ταχύτητες. Έτσι, μειώνεται το άγχος του οδηγού.

Οι μπαταρίες συνοδεύονται από 8ετή εγγύηση ή 160.000 χιλιομέτρων λειτουργίας.

Πηγή: Nissan

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter