Νέα McLaren GT

Νέα McLaren GT

Τη νέα McLaren GT παρουσιάζει η εταιρεία, ένα αυτοκίνητο κατηγορίας Grand Tourer, κομψό και μυώδες παράλληλα, με υψηλής ποιότητας υλικά και υψηλές επιδόσεις.

Είναι ελαφριά, γρήγορη, λειτουργική, δανείζεται μερικά στοιχεία από τη Speedtail στους τομείς της καινοτομίας και της πολυτέλειας, ενώ προσφέρει και μεγάλο χώρο αποσκευών.

Αυτός ανέρχεται στα 570 λίτρα, βρίσκεται στο πίσω μέρος, κάτω από τη γυάλινη οροφή και μπορεί να λειτουργήσει ηλεκτρικά.

Από εκεί και πέρα, το όχημα εφοδιάζεται με μερικά προηγμένα συστήματα, όπως είναι το στάνταρ Here αναφορικά με την πλοήγηση και τις πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, ενώ το νέο Proactive Damping Control για την ανάρτηση, παρέχει υψηλά επίπεδα άνεσης. Συνδυάζεται με το υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης. Αξίζει να τονιστεί, πως για τη μεγαλύτερη άνεση στους αστικούς δρόμους, το αυτοκίνητο μπορεί να ανυψωθεί, αποφεύγοντας τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Το αμάξωμα είναι από αλουμίνιο, υπάρχουν πολλά τμήματα από ανθρακόνημα, με την αναλογία ισχύος/βάρους να ανέρχεται στους 405 ίππους ανά τόνο. Η ισχύς του μοτέρ είναι 620 ίπποι (4λιτρος, twin-turbo, V8) με 630Nm ροπή. Τα 200 χ.α.ω. έρχονται σε 9δλ., ενώ η τελική ανέρχεται στα 326.

Πηγή: McLaren

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter