Νέα πρόκληση Στάση: Δίνει bonus 16 εκατ. ευρώ στα golden boys της ΔΕΗ

Τέλος δεν έχει η λεηλασία της ΔΕΗ από τα golden boys της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς  Γιώργος Στάσσης, μετά τα 360.000 ευρώ που λαμβάνει από τη ΔΕΗ και τη βίλα των 759 τ.μ. στη Τζια, φαίνεται πως αποφάσισε να μοιράσει 16 εκατ. ευρώ στον εαυτό του και σε άλλα golden boys της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», ο πρόεδρος της ΔΕΗ με λεφτά της επιχείρησης κάνει δώρο στον εαυτό του και στα άλλα μεγαλοστελέχη 1.856.000 μετοχές της ΔΕΗ, εξαργυρώνοντας ουσιαστικά την αύξηση των εσόδων κατά 1,057 δισ. ευρώ της ΔΕΗ λόγω της επιβάρυνσης των καταναλωτών με τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Η νέα εξωφρενική κίνηση γίνεται στο φόντο της απόλυτης κάλυψης του διευθύντα συμβούλου της ΔΕΗ -που λαμβάνει 1.000 ευρώ τη μέρα- από την κυβέρνηση και ενώ δεν λείπουν και τα εσωκομματικά «πυρά» για το φαγοπότι που βρίσκεται εν εξελίξει στη ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε δηλώσει ότι ο «κος Στάσσης πολύ πριν γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ είχε μία επαγγελματική πορεία σε πολυεθνικές εταιρείες με πολύ υψηλές αμοιβές, που του επέτρεψαν να δρομολογήσει από πριν διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΗ και να υλοποιεί την επένδυση αυτή», ενώ η βουλεύτρια της Νέα Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, εμφανίστηκε ακόμη πιο προκλητική υπερθεματίζοντας γεμάτη έπαρση «Χαλάλι του, χαλάλι του» σχετικά με το διαβόητο ανάκτορο στη Τζιά.

Διαβάστε επίσης:

Επίσημη κυβερνητική κάλυψη για το σκανδαλώδες ανάκτορο του «επενδυτή» Στάσση (Video)