Νέα «πυρά» Αντώναρου κατά ΝΔ: Ο Γεωργιάδης, η σκευωρία και τα… Νεφελίμ

Νέα «πυρά» Αντώναρου κατά ΝΔ: Ο Γεωργιάδης, η σκευωρία και τα… Νεφελίμ

«Πυρά» με στόχο τη ΝΔ και συγκεκριμένα τον γραμματέα, Λευτέρη Αυγενάκη, εξαπέλυσε μέσω twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Τι κι αν το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Νίκο Γεωργιάδη; Ο κ. Αυγενάκης, σε μία εξαιρετικά λάθος, για το κόμμα του, κίνηση, κάνει πως δεν βλέπει τι πραγματικά έχει συμβεί ενώ έκανε λόγο για… σκευωρία. 

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο κ. Αντώναρος ανάρτησε το εξής στο twitter: «Στον τόπο τούτο αντι να κρίνουμε βασει γεγονότων, στοιχείων και δικαστικών αποφάσεων, καταφεύγουμε συχνά σε σκευωρίες, συνωμοσίες και Νεφελίμ… Ετσι η εικονικη πραγματικότητα ισοπεδώνει την πραγματικότητα…»

Ίσως ένας ακόμα… εξωγήινος επικοινώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Ποιος ξέρει;

_x000D_
_x000D_

Βολές Αντώναρου κατά Βλάχου: Ε όχι και θα μπορούσε ο καθένας να μπλέξει

Με μια αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook επικρίνει τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Βλάχου, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του βουλευτή στο κανάλι Open, όπου και είπε χαρακτηριστικά ότι «ο καθένας μας θα μπορούσε να έχει μπλέξει» και πως ο Νίκος Γεωργιάδης «πρέπει να στηρίξει τον εαυτό του και την αθωότητά του μέχρι τέλους».

Συγκεκριμένα ο κ. Αντώναρος αντικρούοντας τα όσα είπε ο Γιώργος Βλάχος έγραψε μεταξύ άλλων: «Ε όχι. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ. Γιατι ο “καθένας” δεν συνευρίσκεται με αγοράκια η κοριτσάκια επί αμοιβή».

Δείτε επίσης: Βολές Αντώναρου κατά Βλάχου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter