Νέα σειρά Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation

Νέα σειρά Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation

H Aston Martin προχωρά στην παραγωγή εκ νέου της θρυλικής DB4 GT Zagato σε μόλις 19 αντίτυπα με το διακριτικό Continuation

Κατασκευασμένη για να ανταγωνιστεί τη Ferrari τη δεκαετία του ’60, η DB4 GT Zagato ήταν ένα «καθαρόαιμο» αγωνιστικό όχημα. Τότε είχαν κατασκευαστεί 19 τον αριθμό, όσες θα είναι και οι Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation.

Κάθε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα συνδυάζει την παράδοση εκείνων των αυτοκινήτων με τη σύγχρονη μηχανική και απόδοση. Τα χειροποίητα πάνελ που τοποθετούνται στο σωληνωτό χωροδικτύωμα, έχουν πάχος 1,2mm και είναι από αλουμίνιο. Η ανάρτηση έχει εξελιχθεί ώστε να εξασφαλίζει δυναμικούς ρυθμούς κίνησης στην πίστα.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο εν σειρά 6κύλινδρος κινητήρας, σχεδιασμένος από τον Τάντεκ Μάρεκ. Κάθε κύλινδρος έχει δύο μπουζί, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω μετάδοσης τεσσάρων σχέσεων και ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, παρέχοντας αυθεντική οδηγική εμπειρία. Η ισχύς του μοτέρ ανέρχεται στους 380 ίππους.

Οι πρώτες παραδόσεις των DB4 GT Zagato Continuation είναι προγραμματισμένες για το τρίτο τέταρτο του 2019, ενώ των DBS GT Zagato, για το τελευταίο τέταρτο του 2020.

Πηγή: Aston Martin

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter