Νέα Skoda Fabia R5 evo

Νέα Skoda Fabia R5 evo

Η νέα SKODA Fabia R5 evo που συμμετέχει στην κατηγορία WRC 2 Pro, φέρει στη νέα της έκδοση μια σειρά βελτιώσεων.

Εξωτερικά ξεχωρίζουν οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, οι μικρότεροι προβολείς με λωρίδα LED στο κάτω μέρος και με ευθύγραμμο το κάτω άκρο. Η μάσκα του ψυγείου είναι επίσης διαφορετική, με μια έντονη γωνία να έχει προστεθεί στις πλευρές της.

Μια άλλη σημαντική αλλαγή είναι η προσθήκη αρκετών εξαρτημάτων από ανθρακονήματα. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται η πίσω αεροτομή, τα καλύμματα των καθρεπτών αλλά και οι δύο αεραγωγοί στο καπό.

Από πίσω, η νέα Fabia R5 evo αναγνωρίζεται από το τροποποιημένο σχήμα του κάτω μέρους του πίσω προφυλακτήρα. Μεταξύ των μαύρων και βαμμένων τμημάτων υπάρχει έντονη πτυχή. Η απόληξη της εξάτμισης είναι και πάλι τοποθετημένη στη μέση, αλλά τώρα είναι κυρτή προς τα κάτω, ενώ στην προηγούμενη SKODA Fabia R5 ήταν σε οριζόντια θέση το κάτω άκρο.

Η νέα Fabia R5 evo διαθέτει αυξημένη κατά 2kW ισχύ, η οποία περνάει καλύτερα στο δρόμο λόγω αλλαγών στο κιβώτιο. Φέρει επίσης βελτιωμένο ηλεκτρονικό έλεγχο κινητήρα, αυξημένη διαδρομή ανάρτησης κατά 30 χιλιοστά μπρος-πίσω, χαμηλότερο κέντρο βάρους, καλύτερο ψυγείο, ηλεκτρική αντλία νερού και πιο αποτελεσματική λίπανση χάρη σε επίσης νέα αντλία, νέα γρανάζια για πιο γρήγορο τιμόνι και επανασχεδιασμένο χειρόφρενο για καλύτερο έλεγχο.

Παράλληλα, το αυτοκίνητο έχει γίνει ακόμα πιο στιβαρό χάρη σε ενισχύσεις σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Τέλος, έχει αλλάξει ο προμηθευτής των φρένων, από την Brembo στην Alcon.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter