Νέα στοιχεία για την πτώση του ελικοπτέρου στη Βόρεια Έυβοια

Νέα στοιχεία για την πτώση του ελικοπτέρου στη Βόρεια Έυβοια
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου στην παραλία Αχλαδίου στη Βόρεια Εύβοια, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο πιλότος, ο οποίος φαίνεται να προσπαθούσε να εγκαταλείψει το ελικόπτερο την ώρα που βυθιζόταν.
Σύμφωνα με το Mega, είναι πιθανό ο χειριστής τη στιγμή της πρόσκρουσης στη θάλασσα φέρεται να χτύπησε το κεφάλι του στα ταμπλό του ελικοπτέρου. Είναι πιθανό να μην φορούσε το πάνω μέρος της ζώνης και να χτύπησε στο ταμπλό, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί. Στη συνέχεια, μάλλον προσπάθησε να λύσει τις υπόλοιπες ζώνες και να ανοίξει την πόρτα που δεν είχε ακόμα βυθιστεί. Όπως φαίνεται, η πόρτα τελικά άνοιξε αλλά λόγω της ζάλης και της πίεσης του νερού, τελικά βυθίστηκε.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας, καθώς δεν έχουν δοθεί ακόμα απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με τους τεχνικούς και τους πραγματογνώμονες, ένα από τα θέματα που πρέπει να απαντηθεί είναι γιατί δεν είχε πλωτήρες το ελικόπτερο.

Υπενθυμίζεται ότι στο ελικόπτερο επέβαινε μόνο ο πιλότος ο οποίος, κατά πληροφορίες, είχε «κατέβει» στο Μαντούδι λόγω των καιρικών συνθηκών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι επιβάτες του ελικοπτέρου ήταν δύο.

Μάλιστα, ο πιλότος του Augusta φέρεται να ζήτησε άδεια απογείωσης από το Μαντούδι λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης με προορισμό τον Βόλο.
Πτώση ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια – Οι πρώτες πληροφορίες

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter