Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας: Απειλούσε να τη σκοτώσει

Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας: Απειλούσε να τη σκοτώσει

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης τότε αθλήτριας από τον προπονητή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος πρώην προπονητής και κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση, απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και θα καταστρέψει τη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της, αν μιλούσε. 

Η 21χρονη σήμερα αθλήτρια καταθέτοντας το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα, χωρίς περιστροφές, κατηγόρησε τον προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση στην ηλικία των 11 ετών και διέψευσε τους ισχυρισμούς του περί συναίνεσης και σχέσης αλλά και για τους ισχυρισμούς του ότι το κορίτσι ήταν μεγαλύερο σε ηλικία.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το 2013, η ανήλικη τότε μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη παράγοντα του Ομίλου, κατέφυγαν στην Αστυνομία αλλά ο διοικητής, τους συνέστησε να μη μπουν στον «κυκεώνα» των μηνύσεων για να μην τραυματιστεί περαιτέρω το νεαρό κορίτσι. 

Η ίδια σε συνένευξή της στο OPEN τόνισε:

 «Ήταν βιασμός με όλο το νόημα. Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου. Ήμουν 14 ετών όταν το είπα. Δεν άντεχα άλλο. Έπρεπε να βρω το θάρρος να το πω. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. Έφυγε βράδυ ο προπονητής», ανέφερε μεταξύ άλλων η 20χρονη πλέον αθλήτρια, μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Σε βάρος του 38χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο 38χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Η αθλήτρια δεν είχε μιλήσει ξανά για τον βιασμό της, μέχρι που είδε την Σοφία Μπεκατώρου να καταγγέλει όσα βίωσε ως νεαρή αθλήτρια από παράγοντα της ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας. Τότε, όπως η ίδια αναφέρει, επικοινώνησε με την ολυμπιονίκη και συναντήθηκαν. Στην συνάντησή τους ήταν που η 20χρονη αποφάσισε να μιλήσει και αυτή για την σεξουαλική βία που έχει υποστεί και επέτρεψε στην κ. Μπεκατώρου να αναφερθεί στην περίπτωσή της όταν θα πήγαινε να καταθέσει στον κ. Στεφανάτο, όπως και έγινε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter