Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Προσπάθησαν να μπουν στο κτήριο

Νέα συγκέντρωση συμβασιούχων των Δήμων στην Αθήνα - Ένταση έξω από το ΥΠΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σε νέα συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας προχώρησαν συμβασιούχοι των Δήμων, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους διεκδικώντας ανανέωση των συμβάσεών τους, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους καθώς και να μην παραδοθούν υπηρεσίες των Δήμων σε ιδιώτες.

Οι συμβασιούχοι πραγματοποίησαν διαδήλωση προς το υπουργείο Εσωτερικών, όπου και σημειώθηκε μικροένταση όταν ομάδα συγκεντρωμένων επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να μπει στο κτήριο του υπουργείου. Λόγω της συγκέντρωσης κλειστή παραμένει η Σταδίου και τα γύρω στενά.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους απορρίπτουν την πρόταση Σκουρλέτη για ολιγόμηνη παράταση των συμβάσεων και κατόπιν προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, ζητώντας την άμεση μετατροπή των συμβάσεών τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου καθώς καλύπτουν «πάγιες και διαρκείς ανάγκες».

Για την Πέμπτη, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα έξω από τα γραφεία της στις 10:30 το πρωί και πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.