Νέα Triumph Bonneville Τ120 Diamond Edition

Νέα Triumph Bonneville Τ120 Diamond Edition

Τη νέα Triumph Bonneville Τ120 Diamond Edition παρουσιάζει η εταιρεία, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει τα 60 χρόνια από το λανσάρισμα της Bonneville T120.

Η νέα μοτοσικλέτα διατίθεται με αποκλειστική δεξαμενή καυσίμου απόχρωσης λευκής και ασημί με τη βρετανική σημαία, αλλά και με λογότυπα της έκδοσης στα πλευρικά πάνελ.

Επίσης, χρωμιωμένα είναι το έμβλημα της Triumph στη δεξαμενή καυσίμου, το προστατευτικό του κινητήρα, τα εμβλήματα γενικότερα και το προστατευτικό του κιβωτίου.

Η παραγωγή της μοτοσικλέτας είναι περιορισμένη στις 900 μονάδες και κάθε μία περιλαμβάνει την υπογραφή του CEO της εταιρείας, Νικ Μπλαρ.

Ο κινητήρας είναι ένας 1.200cc, 8βάλβιδος, με ροπή 105Nm, διαθέσιμη ήδη από τις 3.100 σ.α.λ., 54% περισσότερη από την προηγούμενη γενιά. Χάρη στην τεχνολογία ride-by-wire, το injection και τη χαρτογράφηση του κινητήρα, η 6τάχυτη μοτοσικλέτα παρέχει γραμμική επιτάχυνση (και) λόγω του σημείου ανάφλεξης, που ανέρχεται στις 270°.

Σε γενικές γραμμές, το προφίλ και στιλ της μοτοσικλέτας, θυμίζει σε πολλά τις πρώτες Bonneville της δεκαετίας του ’60.

Από εκεί και πέρα, το σύστημα ψύξης μειώνει το αποτύπωμα CO2 στην ατμόσφαιρα, αλλά και την κατανάλωση σε ποσοστό 13% συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά. Σε συνδυασμό με το service που γίνεται κάθε 16.000 χιλιόμετρα, εξοικονομούνται και χρήματα συν τοις άλλοις.

Τέλος, οι κομψές εξατμίσεις με το χαρακτηριστικό ευθείο σχήμα τους, παράγουν τον ήχο που ταιριάζει σε αυτού του είδους τη μοτοσικλέτα.

Πηγή: Triumph

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter