Νέες προκλήσεις Ερντογάν: «Να συνέλθει η Ελλάδα»

Νέες προκλήσεις Ερντογάν: «Να συνέλθει η Ελλάδα»

Νέα επίθεση στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχωρώντας την Τετάρτη σε νέες «εμπρηστικές» δηλώσεις.

«Η Ελλάδα πρέπει να συνέλθει», διεμήνυσε ο τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του και συμπλήρωσε: «Η δοκιμαστική εκτόξευση από την Τουρκία του βαλλιστικού πυραύλου Tayfun τρέλανε την Ελλάδα, δείχνει την πρόοδο της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας».

«Η πρόσφατη πολιτική της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία είναι απαράδεκτη, τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος, απειλώντας ότι «η Άγκυρα δεν μπορεί να μείνει σιωπηλή».

Προτεραιότητα στις αφρικανικές χώρες για τα σιτηρά ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Η συμφωνία για τα σιτηρά που γίνειται τη μεσολάβηση της Τουρκίας θα δώσει προτεραιότητα στις αφρικανικές χώρες που έχουν ανάγκη, όπως συμφωνήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η κατάσταση στο Τζιμπουτί, τη Σομαλία και το Σουδάν δεν είναι καθόλου καλή. Εάν υπάρχει πρόβλημα σε άλλες λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες, θα πραγματοποιήσουμε αποστολές σε αυτές τις χώρες», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης που μεταδόθηκε από κοινού από τουρκικά κανάλια.

Πηγή: Anadolu, Euronews

Διαβάστε επίσης:

Νέες προκλήσεις Ερντογάν: «Μιλάμε τη γλώσσα που θα καταλάβει η Ελλάδα»

Νέες προκλήσεις Ερντογάν κατά της Ελλάδας: «Δεν θα σωθείτε από τη στήριξη των ΗΠΑ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter