Νέο ASX από 17.120 ευρώ

Νέο ASX από 17.120 ευρώ

Με παραγωγή που υπερβαίνει τις 900.000 μονάδες από το 2010 που παρουσιάστηκε, το ASX έχει αποδειχθεί παγκόσμια επιτυχία για τη Mitsubishi Motors Corporation (MMC), αλλά και μία εταιρική επιλογή που δικαιώθηκε από τη συνεχώς αυξανόμενη κατηγορία C-SUV 

Για μία ομαλή μετάβαση στην επόμενη γενιά οχημάτων της Mitsubishi Motors, το 2017 ASX υιοθετεί τη νέα οπτική ταυτότητα της MMC, με την ονομασία “Dynamic Shield”. Η οπτική ταυτότητα Dynamic Shield που παρουσιάστηκε αρχικά στο εκθεσιακό όχημα 2014 Outlander PHEV Concept-S συμβολίζει τη λειτουργικότητα και αξιόπιστη ασφάλεια που είναι έμφυτα χαρακτηριστικά στα SUV της Mitsubishi Motors με τολμηρές χρωμιωμένες μπάρες εκατέρωθεν της μάσκας που ‘προστατεύουν’ το έμβλημα 3 Διαμαντιών για τη δημιουργία μιας τρισδιάστατης αίσθησης κίνησης.

Στην περίπτωση του ASX, ο εμπρός προφυλακτήρας τροποποιήθηκε για να φιλοξενεί τις χρωμιωμένες μπάρες, ενώ το κεντρικό τμήμα είναι μαύρο ώστε να παραπέμπει στο Νέο Outlander (βλέπε πάνω φωτογραφία) ή το eX-Concept. Η μάσκα αποτελείται τώρα από λεπτές οριζόντιες γρίλιες και συνδέεται με τους προβολείς πετυχαίνοντας μία ενιαία εμφάνιση. Αυτό το νέο πρόσωπο τιμά τόσο το παρελθόν όσο και τη σχεδιαστική αρχή “Form follows Function” (Η Μορφή Ακολουθεί τη Λειτουργία). Κληρονομείται από τα προστατευτικά προφυλακτήρων, γνωστά από τα Pajero/Montero/Shogun και παρέχει μία μοναδική αίσθηση ασφάλειας στους επιβάτες. Με αυτή την έννοια, η νέα οπτική ταυτότητα εκφράζει μία σχεδιαστική κληρονομιά σε εξελιγμένη μορφή. Είναι αυτό που ονομάζεται φιλοσοφία “Dynamic Shield”.»

Εκτός από τη νέα φυσιογνωμία, το Ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2017 ASX θα διαθέτει κεραία τύπου πτερυγίου καρχαρία, πίσω καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη και νέο υλικό, καθώς επίσης και βελτιωμένη ηχομόνωση. Με βελτιωμένη ηχομόνωση έως και 10% καλύτερη από εξωτερικούς θορύβους και από τον κινητήρα (μέτρηση στις μπροστινές θέσεις οδηγού και συνοδηγού VS 1,6 Petrol MY15.5) & επιπρόσθετα +2% καλύτερη ηχομόνωση στο εσωτερικό του οχήματος όταν αυτό κινείται με σταθερή ταχύτητα (σύγκριση με το ΜΥ17)

Αυτές οι αλλαγές προστίθενται στις πρόσφατες βελτιώσεις που έγιναν στο ASX για την Ευρώπη:

Μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις στα 20.000 km

Νέα χαρακτηριστικά (πολυακτινικές ζάντες αλουμινίου 16”, ένθετα σε piano black στο τιμόνι, αυτόματος αντιθαμβωτικός μεσαίος καθρέπτης, κλπ.,…) – διαθεσιμότητα ανάλογα με την αγορά κα το μοντέλο.

Το ASX MY18 διατίθεται στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις στις παρακάτω τιμές:

ASX 5D 1.6 MT 2WD INFORM MY18 AS&G 17.120€

ASX 5D 1.6 MT 2WD INVITE PLUS MY18 AS&G (MGN) 19.740€

Η οικογένεια ASX ΜΥ18, διατίθεται με τον οικονομικό βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων MIVEC, που συνδυάζει τα καλύτερα της Mitsubishi Motors:

Τα χαρακτηριστικά αυτής της οικογένειας κινητήρων είναι: Ελαφρύ βάρος (περίπου 88 kg) χάρη στο αλουμινένιο μπλοκ κυλίνδρων, πολλαπλή εισαγωγής & κάλυμμα κυλινδροκεφαλής από ρητίνη και υψηλή ισχύς (117 ίπποι).

Από το νέο μοντέλο δεν λείπει το πακέτο ClearTec. Με κωδικό 4A92 ο κινητήρας της Mitsubishi αποκτά μεγαλύτερη περιβαλλοντική συμβατότητα με την προσθήκη ενός ολοκληρωμένου πακέτου ClearTec μειωμένων εκπομπών CO2, που περιλαμβάνει: Σύστημα “Automatic Stop & Go”, Electric power steering, Σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας Πέδησης (Generation Control System), Ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης.

Το ανανεωμένο ASX που παρουσιάζει τη νέα οπτική ταυτότητα Dynamic Shield της MMC είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter