Νέο Citroen C3 WRC: έτοιμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2017

Νέο Citroen C3 WRC: έτοιμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2017

Το νέο Citroen C3 θα αναλάβει την εκπροσώπηση της Citroen στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (World Rally Championship – WRC).

H γαλλική εταιρία φιλοδοξεί με το νέο Το νέο Citroen C3 θα αναλάβει την εκπροσώπηση της Citroen στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (World Rally Championship – WRC). να προσθέσει έναν ακόμα τίτλο κατασκευαστών στους οκτώ που έχει ήδη κατακτήσει μέχρι, με τη συμμετοχή της στο μεγάλο αυτό θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Citroen επιστρέφει στις ρίζες της και το νέο Citroen C3 WRC, που δείχνει ήδη τις δυνατότητες του στον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, στο Monte Carlo, ο οποίος ολοκληρώνεται την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, έχει εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συμβατό με τους κανονισμούς της FIA για το WRC. Το πλάτος του έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, όπως και το μπροστινό και το πίσω σπόιλερ. Ο κινητήρας είναι 1.600 κ. εκ. Turbo, ενώ η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς.

Βασικά χαρακτηριστικά του Citroen C3 WRC

• Αυξημένη ισχύς – περίπου 380 hp

• Διευρυμένη πίσω αεροτομή

• Μειωμένο βάρος κατά 25kg

• Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό

Το νέο Citroen C3 WRC έχει δοκιμαστεί για πάνω από 10.000 χλμ σε όλες τις συνθήκες από όλους τους οδηγούς της αγωνιστικής ομάδας της Citroen. Στο τιμόνι του Citroen C3 WRC βρίσκονται οι Κρις Μικ και Στεφάν Λεφέβρ.

Σχετικά με τη CITROËN

Η CITROËN κατασκευάζει αυτοκίνητα από το 1919, έχοντας στο ενεργητικό της μια σειρά καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων. Σήμερα διαθέτει 10.000 σημεία πώλησης και after sales σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως, ενώ πούλησε σχεδόν 1,2 εκατομμύρια οχήματα το 2015. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter