Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV, άνεση κορυφαίου επιπέδου

Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV, άνεση κορυφαίου επιπέδου

Το νέο μοντέλο της γαλλικής εταιρείας διαθέτει μεγάλους χώρους, άνεση και πολυχρηστικότητα ιδιαιτέρως υψηλού βαθμού.

Τα έντονα SUV χαρακτηριστικά του, όπως είναι τα 23cm απόστασης από το έδαφος, το grip control και οι μεγάλοι τροχοί, συνδυάζονται άψογα και μαζί με τα πολύ υψηλού βαθμού επίπεδα άνεσης, καθιστούν το μοντέλο ως μια εξόχως ενδιαφέρουσα επιλογή.

Η ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort, προσφέρουν μια νέα εμπειρία στις μετακινήσεις. Χάρη στα τρία ανεξάρτητα συρόμενα, με ρυθμιζόμενη πλάτη και ανακλινόμενα καθίσματα, η δυνατότητα διαμόρφωσης ευνοεί τους χώρους, με τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών από τη μεριά του να κυμαίνεται από 580 έως 720 λίτρα.

Πέραν της άνεσης, τα καθίσματα στο νέο μοντέλο προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα, που είναι τα εξής:

-Έχουν το ίδιο πλάτος, άρα παρέχουν την ίδια άνεση και στις τρεις σειρές, ακόμα και στον μεσαίο επιβάτη.

-Μπορούν να μετακινηθούν μπρος-πίσω κατά περισσότερο από 150mm, επιτρέποντας τη διαμόρφωση της καμπίνας και του χώρου αποσκευών.

-Ρυθμίζονται σε κλίσεις σε πέντε θέσεις από από 19° έως 26,5°.

-Χάρη στην αναδίπλωσή τους, προσφέρουν ένα επίπεδο δάπεδο στον χώρο φόρτωσης, αφού το πάτωμα είναι δύο επιπέδων.

-Με την ανεξάρτητη αναδίπλωση καθισμάτων, δίνεται η δυνατότητα φιλοξενίας δύο παιδικών καθισμάτων με παράλληλη φόρτωση του χώρου αποσκευών με μακριά αντικείμενα.

Με τη δεύτερη σειρά καθισμάτων τοποθετημένη μπροστά, ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 580-720 λίτρων. Με τη δεύτερη σειρά αναδιπλούμενη, φτάνει τα 1.630. Αξίζει να τονιστεί πως το νέο SUV Citroen C5 Aircross διαθέτει το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ στην κατηγορία του. Το πλατύ άνοιγμα των 1.017mm και το ορθογώνιο σχήμα του με μήκος 999mm έως 1.907mm και 583mm ύψος έως την εταζέρα, καθιστούν ευκολότερη τη φόρτωση μεγαλύτερων αντικειμένων.

Πηγή: Citroen

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter