Νέο Ford Ranger: Πιο ισχυρό, πιο οικονομικό, πιο ευφυές

Νέο Ford Ranger: Πιο ισχυρό, πιο οικονομικό, πιο ευφυές

Η Ford αποκάλυψε το νέο Ranger, το οποίο έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, ενώ διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό πολλά συστήματα υποβοήθησης.

Το νέο Ranger αποκάλυψε η Ford, η οποία το βελτίωσε σε πολλούς τομείς και πλέον έρχεται μεταξύ άλλων με τον νέο 2λιτρο κινητήρα diesel EcoBlue, που διαθέτει καταλύτη SCR, για λιγότερες εκπομπές ρύπων. Παράλληλα, το μοντέλο διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, που βοηθά στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου κατά 9%.

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ο 2λιτρος Bi-turbo EcoBlue κινητήρας, που αποδίδει 213 ίππους με ροπή 500Nm, 13 ίππους περισσότερους και 30Nm από τον 3.2 TDCi diesel, βελτιώνοντας την ελκτική ικανότητα του οχήματος.

Οι εκδόσεις είναι τρεις (Regular Cab, Super Cab, Double Cab) και προσφέρεται με στάνταρ σύστημα 4κίνησης. Επιπλέον, ξεχωρίζει από τα νέα στοιχεία που βελτιώνουν τα επίπεδα άνεσής του είτε χρησιμοποιείται επαγγελματικά είτε για ελεύθερου χρόνου δραστηριότητες και ανάμεσα σε αυτά διακρίνονται το SYNC 3 της Ford και η τεχνολογία ενσωματωμένου modem, FordPass Connect.

Στον στάνταρ εξοπλισμό διατίθενται τα Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection και Intelligent Speed Limiter, ενώ διαθέσιμο είναι και το Active Park Assist.

Αναφορικά με τη διπλοκάμπινη έκδοση (Double Cab), υιοθετεί την τεχνολογία Active Noise Control για πιο αθόρυβη λειτουργία, με τα Ranger Wildtrak και το πολυτελές Ranger Limited, να προσφέρουν μεταξύ άλλων την «easy-lift» πίσω πόρτα.

Η ικανότητα διέλευσης υδάτινου κωλλύματος ανέρχεται σε βάθος 800mm, η απόστασή του από το έδαφος είναι στα 230mm, ενώ με γωνίες εισόδου/διαφυγής 29 και 21 μοίρες αντίστοιχα, ο οδηγός μπορεί να περνάει με ευκολία διάφορα εμπόδια και κλίσεις. Η ικανόητα ρυμούλκησής του είναι έως 3.500 κιλά και ωφέλιμο φορτίο έως 1.252 κιλά.

Η διάθεση του νέου Ranger ξεκινά στα μέσα του 2019.

Πηγή: Ford

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter