Νέο Land Rover Discovery Sport

Νέο Land Rover Discovery Sport

Το νέο Land Rover Discovery Sport έχει αναβαθμιστεί και παρέχει πιο φιλικές προς τον χρήστη τεχνολογίες, ενώ παράλληλα εφοδιάζεται με πιο αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες.

Στην καμπίνα του μπορεί να φιλοξενήσει έως και επτά άτομα, με την αναλογία 40:20:40 της δεύτερης σειράς καθισμάτων να προσφέρει 24 παραλλαγές διαρρύθμισης. Οι χώροι έχουν αυξηθεί, είναι πιο μεγάλοι σε όλους τους τομείς και η συνολική χωρητικότητα ανέρχεται στα 1.794 λίτρα.

Από εκεί και πέρα, τόσο εντός όσο και εκτός του οχήματος, έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις, προσθέτοντας ποιότητα και καλύτερη αισθητική αντίστοιχα, ενώ η νέα αρχιτεκτονική Premium Transverse παρέχει καλύτερα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

Το 48βολτο ήπιο υβριδικό σύστημα με τον 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου και ο 3κύλινδρος PHEV αυξάνουν τις επιλογές των πελατών, ενώ αναφορικά με την αλληλεπίδραση των διάφορων τεχνολογιών, έχουν γίνει πιο φιλικές προς τον χρήστη.

Για παράδειγμα, το νέο ClearSight Ground View επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει τι γίνεται «μέσω» του καπό, ενώ ένας HD έξυπνος εσωτερικός καθρέπτης αυξάνει τα επίπεδα ορατότητας. Το σύστημα Innovative Terrain Response 2 επιτρέπει στο όχημα να είναι ικανό σε κάθε περίπτωση, ενώ το σύστημα πολυμέσων Touch Pro με Apple CarPlay και Android Auto, ασύρματη φόρτιση και σημείο 4G WiFi, κρατά όλους τους επιβάτες διασυνδεδεμένους και ενημερωμένους.

Πηγή: Land Rover

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter