Νέο Mud-Terrain T/A KM3

Νέο Mud-Terrain T/A KM3

Η BFGoodrich παρουσιάζει το Mud-Terrain T/A KM3, το τελευταίας γενιάς ελαστικό off-road για ακραίες συνθήκες.

Η BFGoodrich, η κορυφαία μάρκα ελαστικών για τους αληθινούς λάτρεις του off-road, ενσωμάτωσε στο νέο ελαστικό τεχνολογίες που βελτιώνουν περαιτέρω την ανάβαση, την πρόσφυση και την αντοχή στη λάσπη και στους βράχους.

Το Mud-Terrain T/A KM3, το οποίο αποδεικνύει στην πράξη τις τελευταίες καινοτομίες στη μεγάλη ιστορία της BFGoodrich, είναι απαραίτητο για όσους χρειάζονται τα κατάλληλα ελαστικά για μία κορυφαία off-road εμπειρία.

Ο Χάρολντ Φίλιπς, Γενικός Διευθυντής της BFGoodrich, ανέφερε: «Το ελαστικό KM3 είναι σχεδιασμένο για ακραίες δυσκολίες και πρόσφυση, ενώ αποτελεί τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους αληθινούς λάτρεις του off-road. Είτε οδηγούν εκτός δρόμου για διασκέδαση, είτε για να συμμετάσχουν σε υπαίθριες δραστηριότητες, αυτό το ελαστικό πηγαίνει τους οδηγούς πραγματικά οπουδήποτε».


Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 διαθέτει 5% καλύτερη πρόσφυση σε λασπωμένο έδαφος σε σχέση με τον προκάτοχό του. Οι διατάξεις απομάκρυνσης λάσπης “Mud-Phobic” στους ώμους του ελαστικού έχουν σχεδιαστεί για να απελευθερώνουν τη συσσωρευμένη λάσπη, προσφέροντας βελτιωμένη πρόσφυση σε λασπώδεις ή μαλακές συνθήκες εδάφους. Το σκάλισμα πέλματος Terrain-Attack περιλαμβάνει μεγάλα μπλοκ γόμας σχεδιασμένα να προσφέρουν απίστευτη πρόσφυση από οποιαδήποτε γωνία προσέγγισης.

Η προηγμένη σύνθεσή γόμας Krawl-TEK στο BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 προσφέρει 8% καλύτερη πρόσφυση σε βράχια. Η ζώνη Linear Flex Zone του ελαστικού του επιτρέπει να περιβάλλει αντικείμενα, όταν χρησιμοποιούνται χαμηλότερες πιέσεις, για ακόμα μεγαλύτερη πρόσφυση κατά την αναρρίχηση. Το σκάλισμα του πλαϊνού Traction-Armour Side Sculpture και ο σχεδιασμός των οδοντωτών ώμων ενισχύουν, επίσης, τις δυνατότητες πρόσφυσης σε μαλακό χώμα και λάσπη.

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 σχεδιάστηκε για να κατακτήσει τις πιο δύσκολες προκλήσεις εκτός δρόμου, με εξαιρετική προστασία των πλευρών, αντοχή στα χτυπήματα και στις αποσπάσεις γόμας (μαδήματα) από την οδήγηση σε χαλίκι. Τα πλευρικά τοιχώματά του είναι 27% πιο ανθεκτικά, χάρη στην τεχνολογία CoreGard Max που έχει δοκιμαστεί από την BFGoodrich Baja T/A KR3. Αυτή η τεχνολογία συμβάλλει στην αποφυγή ανοιγμάτων γόμας ή διάτρησης, με το αυξημένο πάχος της γόμας που προστατεύει την κρίσιμη ζώνη των πλευρών του ελαστικού.

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 προσφέρει επίσης ικανοποιητικές επιδόσεις στο δρόμο και αποδεκτά επίπεδα θορύβου κατά την οδήγηση στην άσφαλτο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter