Νέο Nissan MICRA: Έρχεται την άνοιξη

Νέο Nissan MICRA: Έρχεται την άνοιξη

Από τα μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της Nissan, για τις βασικές Ευρωπαϊκές αγορές, καθώς τα πρώτα Nissan MICRA άρχισαν να βγαίνουν από την γραμμή παραγωγής, ενώ στην Ελλάδα, το δημοφιλές μοντέλο αναμένεται να τοποθετηθεί στις εκθέσεις της Nissan, την ερχόμενη άνοιξη.

Η έναρξη της παραγωγής του νέου MICRA σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, που εκτείνεται σε περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Το MICRA, που πρωτοεμφανίστηκε στην Ευρώπη το 1983, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα στον κόσμο, με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν τα επτά εκατομμύρια αυτοκίνητα ανά την υφήλιο. Η συγκεκριμένη, ολοκαίνουργια, πέμπτη γενιάς, έκδοση του μοντέλου στοχεύει στην καρδιά της κατηγορίας Β-hatchback, στην Ευρώπη.

Το νέο Nissan MICRA κατασκευάζεται στο Flins της Γαλλίας, σηματοδοτώντας την επιστροφή της παραγωγής του MICRA σε Ευρωπαϊκό έδαφος και βασίζεται σε μια τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας V της Nissan.

«Κλειδί» της επιτυχίας θα αποτελέσει, σύμφωνα με τους Ιάπωνες, η σπορτίφ σχεδίαση του μοντέλου, αλλά και η ολική αναβάθμιση του εσωτερικού, με νέα μαλακά ποιοτικά υλικά που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου. Επίσης, το νέο Nissan MICRA θα διαθέτει μια σειρά high tech χαρακτηριστικών, όπως το Intelligent Lane Intervention (Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας), ένα σύστημα ασφαλείας που διορθώνει ομαλά την πορεία του MICRA, εφόσον κριθεί απαραίτητο, στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το νέο MICRA θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες μικρού κυβισμού, δύο βενζίνης και έναν diesel, που συνδυάζονται με ένα πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter