Νέο ομοφοβικό παραλήρημα από Τσιάρτα: «Εδώ είναι Ελλάδα. Δεν είναι Ολλανδία»

Νέο ομοφοβικό παραλήρημα από Τσιάρτα: «Εδώ είναι Ελλάδα. Δεν είναι Ολλανδία»

Ο γνωστός για τις… πρωτοπόρες απόψεις του παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας «ξαναχτύπησε» μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή το νομοσχέδιο που ανοίγει τον δρόμο για αναδοχή παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Βασίλης Τσιάρτας επιτίθεται φραστικά κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, αλλά και κατά της κυβέρνησης για το κατά πόσο μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγραψε στα social media:

«Από μια κυβέρνηση που έχει μαζέψει οτι κατακάθι υπάρχει και ψηφίζει νομοσχέδια αίσχος για υιοθεσίες παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια και όχι μόνο, αποφυλακίζει εγκληματίες, που δεν ενδιαφέρεται για τον Έλληνα και την ασφάλεια του, που δεν εχει προτεραιότητα τη χώρα και εχει γίνει περίγελος από όλους τι να περιμένεις?? Πιο ξεφτίλες πεθαίνεις.Αριστερόστροφη σαπίλα.»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=618917905111845&id=100009809239358

Στη συνέχεια «επέστρεψε» με νέα ανάρτηση:

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά.»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=618993535104282&id=100009809239358

Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες…

Gepostet von Vasilis Tsiartas am Mittwoch, 18. April 2018

Και για να μην… ξεχνιόμαστε, ο Βασίλης Τσιάρτας δεν κάνει πρώτη φορά τέτοιου είδους «πολιτικά σχόλια»… Πριν περίπου 6 μήνες είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων με τον τρόπο που είχε επιλέξει να σχολιάσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αλλαγή φύλου:

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.

Υ. Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter