Νέο περιστατικό με αυτόκλητους «σερίφηδες» στον Έβρο (Video)

Νέο περιστατικό με αυτόκλητους «σερίφηδες» στον Έβρο (Video)

Ένα νέο βίντεο με αυτόκλητους «σερίφηδες» που αιχμαλωτίζουν πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο, ήρθε στο φως, την ώρα που η φωτιά μαίνεται για 10η μέρα.

Μετά το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας, όπου ένα άτομο κλείδωσε μετανάστες σε τρέιλερ φορτηγού, προκαλώντας και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ακόμα ένα βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media. Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι και οι υπόλοιποι 9 αναμένεται να απολογηθούν σήμερα. Οι αυτόκλητοι «σερίφηδες», ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής από την Αλεξανδρούπολη και οι 2 συνεργάτες του, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Διαβάστε επίσης: Εβρος: Ελεύθεροι 4 από τους 13 μετανάστες που κατηγορήθηκαν για εμπρησμό – Οι μαρτυρίες αποκαλύπτουν ακροδεξιά σκευωρία

Το βίντεο έχει διαγραφεί από το προφίλ του συγκεκριμένου άνδρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά κυκλοφορεί ακόμη από άλλους χρήστες που τον καταγγέλλουν, καθώς έχει ξεσπάσει οργή στα social media. «Αλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι, που είναι οι αρχές…που είναι οι αρχές, που είναι οι αρχές… Αλλους τέσσερις επενδυτές, παίρνουμε τηλέφωνο αστυνομία δεν βγάζει δίκτυο…», ακούγεται να λέγεται στο βίντεο.

Το περιστατικό, κατά δήλωσή του, σημειώνεται κοντά σε χωριό του Έβρου.

Οι αναρτήσεις του μετά το βίντεο

Αν και ο άνδρας που φέρεται να εμφανίζεται στο βίντεο έχει διαγράψει το υλικό, προχώρησε αργότερα σε ανάρτηση, όπου σημειώνει:

«Ήρθαν τα παιδάκια το Σορος που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και δεν ξέρουν που είναι ο Έβρος, να μας βγάλουν φασίστες. Ρε τράβα σαπερα. Γιατί όταν θα βρέχουν οι βόμβες θα σε ρωτάνε για της πολιτικές απόψεις σου; τι σε εσάς δεν θα σκάνε;;; εδώ μας έχουν κατακαψει…..και αυτοί την καραμέλα τους», γράφει σε δημόσια ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης: Εβρος: Καταρρέουν τα σενάρια των ακροδεξιών για τους μετανάστες δήθεν «εμπρηστές»

Εβρος: Φασίστες καλούν σε πογκρόμ εναντίον προσφύγων και μεταναστών

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter