Νέο σλικ ελαστικό από την Dunlop

Νέο σλικ ελαστικό από την Dunlop

Στους αγώνες του Isle of Man TT (IOMTT) θα δώσει το «παρών» για μια ακόμα φορά η Dunlop, η οποία μάλιστα θα προμηθεύσει τους αναβάτες με ένα νέο ελαστικό, που αναγνωρίζεται με την ονομασία ΚΡ 108 και είναι σλικ.

Αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του χειμώνα και έχει σχεδιαστεί για να ζεσταίνεται πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα να προσφέρει την απαιραίτητη πρόσφυση στον αναβάτη από την αρχή του αγώνα.

Το ελαστικό έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία Multi Tread, περιτύλιξης των λωρίδων Jointless Tread και το σύστημα ρύθμισης πίεσης, NTEC. Έτσι, προσφέρει καλύτερο χειρισμό.

Οι Ντέιβ Τζόνσον, Ίαν Χάτσινσον και Κόνορ Κάμινς, που οδηγούσαν μοτοσικλέτες Honda, δοκίμασαν το ελαστικό, με τα συμπεράσματά τους να είναι θετικά, με τα τεστ να διεξάγονται σε δύο κατηγορίες, που είναι οι Supersport 600cc και Superbike 1000cc.

Η παράδοση της Dunlop στο IOMTT είναι πετυχημένη, καθώς έχει σημειώσει 13 διαδοχικές νίκες στους αγώνες Senior TT, ενώ αυτή τη στιγμή κατέχει τρία ρεκόρ πίστας στη διαδρομή των 60,7 χιλιομέτρων.

Πηγή: Dunlop

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter