Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Ένα νέο βίντεο από την στιγμή της εκτέλεσης του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έρχεται στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο, φαίνεται ο Γιάννης Μακρής να βγαίνει από το σπίτι του και ανυποψίαστος κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του, ένα Smart. Δεν προλαβαίνει να μπει καλά καλά μέσα και ο εκτελεστής του εμφανίζεται και αρχίζει να τον πυροβολεί. Ωστόσο, ο επιχειρηματίας, παρά τα πυρά που είχε δεχτεί, προσπάθησε να διαφύγει.

Ο δολοφόνος όμως όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν του άφησε κανένα περιθώριο.

Εκεί, του έχει στήσει καρτέρι ο εκτελεστής. Ο Γιάννης Μακρής, δέχθηκε τις θανατηφόρες βολές ενώ είχε βγει από το αυτοκίνητο και επιχειρούσε να διαφύγει. Ο δολοφόνος, όπως φαίνεται στο νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα δεν του άφησε κανένα περιθώριο. Ο δράστης κάνει τον γύρο του αυτοκινήτου, και συνεχίζει να τον πυροβολεί, φτάνει σε απόσταση αναπνοής και πυροβολεί μέχρι που ο ίδιος και ο Γιάννης Μακρής «βγαίνουν» από το πλάνο της κάμερας.

Όλα έγιναν μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα ενώ ο δολοφόνος του προκειμένου να σιγουρευτεί πως ο Γιάννης Μακρής είναι νεκρός, οι χαριστικές βολές που του δίνει είναι σχεδόν εξ επαφής.

https://www.youtube.com/watch?v=HkI_AJ1_4FI

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει ένα ακόμα βίντεο στη δημοσιότητα απ΄την στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή. 

Βίντεο-ντοκουμέντο στην «Κ»: Η στιγμή της δολοφονίας Γ. Μακρή στη Βούλα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ