Νέο Volkswagen California 6.1

Τις πρώτες φωτογραφίες του California 6.1 έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen, με την ανανέωση του camper van να είναι ορατή σε πολλούς τομείς, το δε εσωτερικό του να προσφέρει πολλές λύσεις και λειτουργίες.

Όσον αφορά στα συστήματα ασφάλειας και άνεσης, είναι νέα, ενώ η επίσης νέα γενιά συστήματος πολυμέσων με ενσωματωμένη eSIM, ανοίγει περισσότερο τον ορίζοντα των διαδικτυακών υπηρεσιών. Το Digital Cockpit εμφανίζεται για πρώτη φορά.

Το αυτοκίνητο έχει καλύτερους χώρους οδήγησης και ξεκούρασης παράλληλα. Επιπλέον, οι εμπρός επιβάτες αντικρίζουν ένα πλήρως νέο ταμπλό, συμπεριλαμβανομένων νέων οργάνων (αναλογικών και προαιρετικά ψηφιακών) και νέα συστήματα πολυμέσων.

Όπως το Multivan 6.1 που παρουσιάστηκε την άνοιξη, το California 6.1 διαθέτει σύστημα ηλεκτρομηχανικής διεύθυνσης. Μερικά από τα συστήματα ασφαλείας είναι τα Lane Assist, Side Protection και Trailer Assist, ενώ το σύστημα αντιστάθμισης πλευρικού ανέμου το κάνει ακόμα πιο ασφαλές.

Το νέο California T6.1 εφοδιάζεται με οικονομικούς 2λιτρους turbodiesel κινητήρες, ισχύος 146 kW /199 PS.

Πηγή: Volkswagen

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.