Νέο Volkswagen Passat facelift

Νέο Volkswagen Passat facelift

To νέο Passat ενσωματώνει τις τελευταίες καινοτομίες της μάρκας, με τις προ-πωλήσεις να ξεκινούν τον Μάιο σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες και την έναρξη της αγοράς να αρχίζει από τα τέλη Αυγούστου και μετά (Γερμανία).

Το Passat, το οποίο είναι ένα από τα τρία πιο δημοφιλή οχήματα της Volkswagen μέχρι σήμερα, θα περιλαμβάνει ορισμένες νέες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων είναι οι εξής:

Το IQ.DRIVE είναι το νέο σήμα ομπρέλας για συστήματα υποστήριξης της Volkswagen. Από τώρα και στο εξής, οι τεχνολογίες που σχετίζονται με την αυτόνομη οδήγηση θα συνδυαστούν με την ετικέτα IQ.DRIVE. Ένα παράδειγμα είναι το νέο βοηθητικό πρόγραμμα Travel Assist. Το Passat θα είναι το πρώτο Volkswagen ικανό για μερική αυτοματοποιημένη οδήγηση σε όλη σχεδόν την ταχύτητα (0 έως 210 km / h). Μαζί με το σύστημα βοήθειας, το Passat αντιπροσωπεύει την πιο εξελιγμένη έκδοση του IQ.DRIVE.

Το Assist Steering Assist βελτιώνει την ασφάλεια κατά τη διάρκεια αιφνιδίων ελιγμών με παρεμβολή πέδησης. Επιπλέον, η καθοδήγηση λωρίδας με Lane Assist έχει βελτιστοποιηθεί με μια νέα πολυλειτουργική κάμερα. Οι νέοι προβολείς μήκους IQ.LIGHT – LED βελτιώνουν την ασφάλεια και την άνεση.

Η τρίτη γενιά του Modular Infotainment Matrix (MIB3) έχει επίσης το ντεμπούτο του δίπλα στο νέο Passat. Το App-Connect – η διασύνδεση για την ενσωμάτωση των εφαρμογών smartphone – προσφέρει για πρώτη φορά ασύρματη ενσωμάτωση των εφαρμογών iPhone μέσω ασύρματου Apple CarPlay ™. Το Passat είναι πλέον μόνιμα συνδεδεμένο, καθώς το νέο σύστημα Infotainment έρχεται επίσης με μια ενσωματωμένη μονάδα online σύνδεσης (OCU) πλήρης με κάρτα SIM ως πρότυπο.

Εκτός από τις βελτιωμένες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη ναυσιπλοΐα με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, αυτό περιλαμβάνει νέες τεχνολογίες και προσφορές, υπηρεσίες ροής μουσικής, ραδιόφωνο στο Διαδίκτυο, χρήση τεχνολογίας αναβαθμίσιμων εφαρμογών ιστού, φυσικό φωνητικό έλεγχο εμπλουτισμένο με περιεχόμενο στο διαδίκτυο και μελλοντικές ρυθμίσεις φορητών οχημάτων που βασίζονται σε σύννεφο. Τα smartphones (συμβατά μοντέλα της Samsung) αποτελούν επίσης ένα κινητό κλειδί για το άνοιγμα και την εκκίνηση του Passat.

Η Volkswagen έχει αναπτύξει μια ψηφιακή πλατφόρμα που ονομάζεται Volkswagen We, προσφέροντας και προμηθεύοντας πακέτα προϊόντων κινητικότητας με έναν πολύ απλό τρόπο. Προσφέρει ένα ανοιχτό σύστημα που επίσης βελτιώνεται συνεχώς. Σε αυτό το σημείο, η Volkswagen είναι ανοιχτή σε εξειδικευμένους συνεργάτες και αναπτύσσει νέες υπηρεσίες σε συνδυασμό με αυτές. Η συνεργασία με εταιρείες, αρχές, καθώς και μικρές, τοπικές νεοσύστατες επιχειρήσεις δημιουργούν χώρο για νέες ιδέες όπως το We Park (parking χωρίς μετρητά) ή το Deliver (αποκαλούμενες υπηρεσίες πρόσβασης με αυτοκίνητο – απλή και ασφαλή πρόσβαση των συνεργατών το ΟΧΗΜΑ).

Νέο ψηφιακό cockpit. Το υλικό και το λογισμικό στο MIB3 αποτελούν μια ψηφιακά συνδεδεμένη μονάδα με το νέο ψηφιακό cockpit της Passat. Τα ψηφιακά όργανα έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα (Active Info Display). Η βελτιωμένη οθόνη γραφικών υψηλής αντίθεσης είναι καθαρή και υψηλής ποιότητας.

Η ποικιλία των λειτουργιών έχει αρθεί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις εμφάνισης μπορούν τώρα να προσαρμοστούν μέσω του νέου τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μηδενικές εκπομπές στην πόλη. Το νέο Passat GTE ξεκινά το 2019 με μια εκτεταμένη ηλεκτρική σειρά. Είναι πλέον ικανή να καλύψει περίπου 55 χιλιόμετρα στον νέο κύκλο WLTP, που αντιστοιχεί σε περίπου 70 χιλιόμετρα σύμφωνα με το NEDC. Όπως και προηγουμένως, το Passat GTE μπορεί να χρησιμοποιηθεί προσωρινά ως όχημα με μηδενικές εκπομπές και σήμερα δεν ευθύνεται για τα διόδια σε μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο. Χάρη στις αναμορφωμένες λειτουργίες, είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί η απαραίτητη ενέργεια με πιο στοχοθετημένο τρόπο για οδήγηση χωρίς εκπομπές στην πόλη.

Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός του ηλεκτροκινητήρα και του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα (ισχύς συστήματος 160 kW / 218 PS) σημαίνει ότι το Passat GTE προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός άνετου, ασφαλούς οχήματος μεγάλων αποστάσεων. Το Passat GTE ήδη επιτυγχάνει τα όρια που καθορίζονται στο πρότυπο εκπομπών Euro 6d, το οποίο ισχύει για τα νέα οχήματα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter