Νεοδημοκράτες βουλευτές κάνουν αντιπολίτευση στη ΝΔ μέσω Βελόπουλου;

Νεοδημοκράτες βουλευτές κάνουν αντιπολίτευση στη ΝΔ μέσω Βελόπουλου;
Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις", Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία, ιδιαίτερα μετά την «καταπίεση» που μάλλον αισθάνθηκαν ορισμένοι βουλευτές κατά την ψήφιση του γάμου ομοφύλων.

Φαίνεται ωστόσο πως επειδή δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους… δίνουν σήμα προς Κυριάκο Βελόπουλο για να τους «εκφράσει» και εμμέσως πλην σαφώς να μαζέψει ψήφους.

Ο λόγος για μια παράμετρο του γάμου ομοφύλων και μια τροποποίηση που κατέθεσε στη Βουλή η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου και αφορά την επέκταση των ειδικών παροχών μητρότητας που επεκτάθηκε και σε ομόφυλα ζευγάρια (ισότητα στο γάμο) στην περίπτωση απόκτησης παιδιού.

Εκεί λοιπόν και ενώ υπήρχε η τροπολογία, στη σχετική παράγραφο υπήρχε σύμφωνα με πληροφορίες και η αντίδραση του βουλευτή της Ν.Δ. Στέφανου Γκίκα ο οποίος είχε καταψηφίσει και το νομοσχέδιο για το γάμο ομοφύλων.

Όπως επίσης αναφέρεται, ο κ. Γκίκας ζήτησε να απαλειφθεί η αναφορά στα ομόφυλα, κάτι που του εξήγησαν ότι δεν ήταν εφικτό.

Τι περίεργο όμως, λίγο αργότερα ο Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε σε εκτενή ανάρτηση στα social media για τη συγκεκριμένη παράγραφο.

Κάτι που έκανε πολλούς να πιστέψουν πως η διαρροή έγινε από τον ίδιο τον βουλευτή της Ν.Δ. που είχε αντιδράσει», αναφέρει και η ίδια η Καθημερινή.


«Παραδίδουμε τους βουλευτές που είτε με την ψήφο τους είτε με την στήριξη τους στην κυβέρνηση Μητσοτάκη άνοιξαν αυτή την αντεθνική και αντικοινωνική κερκόπορτα, στην κρίση του Ελληνικού λαού. Η πρώτη πολιτική τους τιμωρία, θα έρθει στις ευρωεκλογές. #βελοπουλος» γράφει –μεταξύ άλλων- η ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου (28/2/2024) και συνοδεύεται από μια φωτοτυπία της σελίδας.

Στη δική του ομιλία λίγο αργότερα ο Κυριάκος Βελόπουλος (29/2/2024) θα θρέψει τα ώτα των ομοφοβικών ψηφοφόρων λέγοντας:

«Η τροπολογία που θα ψηφίσεις εσύ δίνει άδεια λοχίας στο Μήτσο που παντρεύεται το Νίκο. Αυτή είναι η συντηρητική παράταξη; Δίνει δικαίωμα άδειας επτά μηνών…»

Τελικά υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας όπως υποπτεύεται η συντηρητική εφημερίδα ή απλά δεν τρέχει τίποτα γιατί έτσι θέλει το Μέγαρο Μαξίμου;

Διαβάστε επίσης:

Γάμος ομοφύλων: «Πέρασε» το νομοσχέδιο – Πολλαπλά τραύματα για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Εκτός εκκλησίας» θέτει ο Πειραιώς Σεραφείμ τους βουλευτές που ψήφισαν τον γάμο ομόφυλων

Δεδηλωμένη υπό αίρεση!

Ομόφυλα ζευγάρια: Βαθιές πληγές για την κυβέρνηση – «Σπάει» η βιτρίνα παντοδυναμίας Μητσοτάκη

Γάμος ομοφύλων: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει αλλά το οφείλει στην υπεύθυνη Αντιπολίτευση!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter