Νεοναζί παραπονιέται που δεν τον άφησαν να πάει στην κηδεία του Κατσίφα (Photo)

Αδικία. Αδικία που δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψουν. Ένας ευπρεπέστατος Έλληνας Πατριώτης, με Π κεφαλαίο, υποστηρικτής όπως όλα δείχνουν της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε να περάσει τα σύνορα με την Αλβανία για να παρευρεθεί στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες.

Οι Αλβανοί, λέει, σύμφωνα με τον δρομογράφο, είδαν τα τατουάζ του και αποφάσισαν ότι αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια τάξη και του απαγόρευσαν την είσοδο. 

Κίνδυνο λέει... 

Διαβάστε επίσης: Σημαίες, συνθήματα και "Χριστός Ανέστη" στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα (Videos - Photos)

Υπερβολές. Τι τατουάζ είχε ο άνθρωπος; Δύο σβάστικες είχε, η μία εκ των οποίων κρεμόταν από το γνωστό σύνθημα «αίμα τιμή (Χρυσή Αυγή)» , ένα μεγάλο «ΜΙΣΟΣ» γραμμένο κάτω από το στήθος και τον πρώτο τύπο από τα Εφέσια γράμματα: «Άσκι - Κατάσκι - Λιξ - Τετράξ - Δαμναμενεύς - Αίσιον» λέξεις που έχουν ερμηνευτεί από τον Πυθαγόρειο φιλόσοφο Ανδροκύδη ως: «Σκότος - Φως - Γη - Τετράξ (το άφησε ανερμήνευτο) - Ήλιος - αληθής φωνή»

Γιατί άμα δεν μπλέξουμε λίγο μίσος, λίγη Χρυσή Αυγή, λίγο ναζισμό από τα παλιά και λίγο αρχαίο πνεύμα αθάνατο, τι κάνουμε για αυτή την πατρίδα;

*Με την ονομασία Εφέσια γράμματα φέρονται στην αρχαιολογία κάποιες συλλαβές ή λέξεις που οι περισσότερες εξ αυτών αν και κρίνονται ακατανόητες εντούτοις στην αρχαιότητα θεωρούνταν ιερές και μάλιστα με χαρακτήρα περισσότερο μαγικό. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.