Νεοναζιστικός «οχετός» στο Εφετείο με την ανοχή αστυνομίας και κυβέρνησης Μητσοτάκη (Photos)

Νεοναζιστικός «οχετός» στο Εφετείο με την ανοχή αστυνομίας και κυβέρνησης Μητσοτάκη (Photos)

Ανατριχιαστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών, κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Η αθρόα είσοδος των οπαδών της εγκληματικής οργάνωσης στην αίθουσα προκάλεσε ένταση, την ώρα που ο πρωτόδικα καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης «μοίραζε» ειρωνικά χαμόγελα, βρίσκοντας ευκαιρία να κάνει… προεκλογική καμπάνια επιδεικνύοντας τρικάκια του νέου «μορφώματος» στο οποίο είναι επικεφαλής.

Αποκορύφωμα στο νεοναζιστικό ντελίριο, το στιγμιότυπο όπου ένας εκ των οπαδών – νοσταλγών του ναζισμού παρέτεινε το χέρι χαιρετώντας με τον γνωστό τρόπο. Το εν λόγω στιγμιότυπο αποτυπώθηκε μέσα από τον φακό της Τατιάνας Μπόλαρη για λογαριασμό της Eurokinissi.

Ο νεοναζιστικός «οχετός» εκτυλίχθηκε με την ανοχή της αστυνομίας του Τάκη Θεοδωρικάκου, η οποία έδωσε περισσότερες εισόδους κοινού στους οπαδούς του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη, αλλά και της κυβέρνησης Μητσοτάκη που διαθέτει στις τάξεις της ανθρώπους με παρελθόν που προσεγγίζει ή εφάπτεται επακριβώς των ιδεών του καταδικασμένου ναζιστικού μορφώματος. Αυτοί, σίγουρα δεν θα… ενοχληθούν από τέτοιου είδους σκηνές.

Όπως καταγγέλλει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος: «Στην αίθουσα του Εφετείου οι νεοναζί φώναζαν συνθήματα. Τραβούσαν βίντεο κ φωτογραφίες τον κόσμο του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος. Όλα αυτά με την ανοχή της αστυνομίας η οποία φανερά έχει δώσει περισσότερες εισόδους κοινού στους νεοναζί».

Διαβάστε επίσης: Δίκη Χρυσής Αυγής: Προκλήσεις Κασιδιάρη, προεκλογικά τρικάκια και… ναζιστικοί χαιρετισμοί

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter