Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. της BMW AG ο Oliver Zipse

Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. της BMW AG ο Oliver Zipse

Το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρίας έλαβε αυτή την απόφαση κατά τη διάρκεια συνέλευσης στο Spartanburg, Ν. Καρολίνα (ΗΠΑ).

Ο Zipse θα διαδεχτεί τον Harald Krüger, ο οποίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου στις αρχές Ιουλίου ότι δεν επιθυμεί μία δεύτερη θητεία στο αξίωμα.

Ο Krüger θα παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου και θα αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο με αμοιβαία συμφωνία στις 15 Αυγούστου 2019.

Ο Zipse έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG από το 2015 και αυτή τη στιγμή είναι υπεύθυνος Παραγωγής. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην εταιρία το 1991 ως Μαθητευόμενος και από τότε έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του από διάφορες διοικητικές θέσεις, μεταξύ άλλων ως Διευθύνων Σύμβουλος του Εργοστασίου της Οξφόρδης και Ανώτερος Αντιπρόεδρος Εταιρικού Σχεδιασμού και Προϊοντικής Στρατηγικής.

Το Εποπτικό Συμβούλιο της BMW AG συνήλθε στο εργοστάσιο του Spartanburg, στη Ν. Καρολίνα των ΗΠΑ, προκειμένου να συζητήσει τις τρέχουσες επιχειρηματικές εξελίξεις στην Αμερικανική αγορά καθώς και την παραγωγή στο μεγαλύτερο εργοστάσιο του παγκοσμίου δικτύου παραγωγής του BMW Group. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter