New Entries | Γνωρίζουμε τον Κώστα Μπουντούρη

New Entries | Γνωρίζουμε τον Κώστα Μπουντούρη
Κώστας Μπουντούρης

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

 

Είμαι ο και λέγομαι… Κώστας Μπουντούρης

Παίζω… Γράφω τραγούδια με ελληνικούς στίχους και αρκετά από αυτά τα τραγουδώ. Όποια ταμπέλα και να βάλω στη μουσική μου, μοιάζει ατυχής επιλογή. Ροκ; Έντεχνο; Όταν σπούδαζα στην Αγγλία έβρισκα ενδιαφέρον στον όρο «Serious Pop».

H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε… στα 13, όσον αφορά την ωδειακή πορεία. Μέσα μου όμως, η σχέση αυτή είχε πιθανόν ξεκινήσει νωρίτερα και στην πορεία φανερώθηκε με αποκαλυπτικό τρόπο.

H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα… Αρκετές σημαντικές στιγμές – με σημαντικούς ανθρώπους – κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.

Αγαπώ…: Την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τη μουσική, το καλό φαγητό, τα βιβλία, τις ταινίες, τους τόπους που έζησα (είναι αρκετοί).

Σιχαίνομαι…: Tα σκουπίδια (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

Όταν δεν παίζω μουσική… Προσπαθώ να βρίσκομαι περισσότερο με τους ανθρώπους που αγαπώ.

Καλλιτέχνης «είδωλο»…Pink Floyd.

Αγαπημένοι στίχοι… «Γέλα πουλί μου γέλα κι είν’ η ζωή μια τρέλα» (Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας)

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω γράψει… «Αργοσβήνεις μόνη» (Βασίλης Τσιτσάνης)

Η μουσική είναι σαν… απέραντος ωκεανός, που λίγα νησιά του μόνο έχουμε ανακαλύψει και επισκεφτεί.

Εάν δεν ήμουν μουσικός… παραμένει άγνωστο και ανεξερεύνητο τί άλλο θα μπορούσα να είμαι. Από την εφηβεία έμοιαζε μονόδρομος.

H πολιτική… σε όλες τις εκφάνσεις της, εάν δεν χτίζεται πάνω στη συνεργασία, τη συνεννόηση και τον οραματισμό μιας κοινωνίας προόδου, δημιουργίας και αλληλεγγύης, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι επικίνδυνη και οδηγεί σε καταστροφές.

Η θρησκεία… Άσκηση, πίστη, αγάπη, καλοσύνη, συγχώρεση, πνευματικότητα.

Στα άμεσα σχέδιά μου… Βρίσκομαι ήδη στη διαδικασία ηχογράφησης των τραγουδιών, που θα αποτελέσουν ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, με στόχο να εκδοθεί τον ερχόμενο Χειμώνα.

Το νέο μου single… “Δε θέλω πια να σ’ αγαπώ” είναι διαθέσιμο σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες και στο κανάλι μου στο YouTube, θα βρείτε το επίσημο βίντεο κλιπ.

Διαβάστε επίσης: Θανάσης Γκαϊφύλλιας: “Είμαστε το γαλατικό χωριό της Θράκης” [Συνέντευξη]

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter