New Entries| Γνωρίζουμε την Κωνσταντίνα Δημητρίου

New Entries| Γνωρίζουμε την Κωνσταντίνα Δημητρίου
Κωνσταντίνα Δημητρίου

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πώς ξεκίνησαν, τι αγαπούν και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι η και λέγομαι... Κωνσταντίνα Δημητρίου, τραγουδίστρια – στιχουργός. Γεννήθηκα στα Τρίκαλα, μεγάλωσα στο Βόλο και ζω στη Σούρπη Μαγνησίας.

Παίζω/τραγουδάω… Ό,τι με εκφράζει και μιλάει στη ψυχή μου… Αγαπώ το καλό τραγούδι σε κάθε είδος του, μα πιο πολύ αγαπώ το παλιό καλό λαϊκό τραγούδι.

H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε… σε αρκετά μικρή ηλικία. Όπως πολλοί άνθρωποι, έτσι κι εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια που αγαπούσε πολύ τη μουσική. Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής – ορθοφωνίας στο ωδείο της περιοχής μου και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα… Όταν βρέθηκα στη σκηνή του Σταυρού του Νότου με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη παρουσίαση δίσκου του Φώτη Τάμπα. Σημαντική στιγμή επίσης είναι η κυκλοφορία του πρώτου μου τραγουδιού από την πρώτη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζω αυτό τον καιρό.

Αγαπώ... τους ανθρώπους που μοιράζουν αγάπη, ευγένεια και σεβασμό.

Σιχαίνομαι... την εκμετάλλευση, την αδικία και τη βία.

Όταν δεν τραγουδάω... αφιερώνω χρόνο σε ανθρώπους που αγαπώ, δουλεύω, ταξιδεύω, δημιουργώ.

Καλλιτέχνης «είδωλο»…Χαρούλα Αλεξίου,Τάνια Τσανακλίδου.

Αγαπημένοι στίχοι… “Τα χρόνια που μεγάλωνες για μένα, να ξέρεις πως σου τα χω φυλαγμένα… και τέλειωσα με άριστα, αλλά δεν έχω ευχάριστα… όλα στον κόσμο είναι γραμμένα.” Τάνια Τσανακλίδου.

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω ερμηνεύσει/γράψει… «Me and my Monkey» – Robbie Williams

Η μουσική είναι… Ο μόνος τρόπος έκφρασης των πιο βαθιά ριζωμένων συναισθημάτων.

Αν δεν ήμουν τραγουδιστής/μουσικός…δεν θα ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να ακολουθήσω ένα επάγγελμα απλά και μόνο για να “βολευτώ”. Φυσικά και το έχω κάνει στο παρελθόν, όμως όπως ήταν αναμενόμενο δεν έμεινα πολύ. Υπέφερα, δεν είχα ζωή.. Το θέμα είναι να μπορούμε να βρούμε τον τρόπο και τη δύναμη να κρατάμε ήρεμη την ψυχή μας χωρίς πίεση και άγχος..

Η πολιτική...για μένα δεν έχει αποδείξει ότι αγωνίζεται για έναν κόσμο καλύτερο. Εύχομαι να έρθει εκείνη η στιγμή που όλοι μας θα παλέψουμε για τον ίδιο σκοπό.

Η θρησκεία...Πιστεύω στο καλό που έχουμε μέσα μας, στο ενδιαφέρον μας για τον συνάνθρωπο, στην αγάπη, στην προσφορά και στην καλοσύνη των ανθρώπων.

Στα άμεσα σχέδια μου...Είναι η ολοκλήρωση του πρώτου μου προσωπικού δίσκου, ενώ εύχομαι να επιστρέψουμε σύντομα στη κανονικότητα ,να είμαστε υγιείς και να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε έναν κύκλο συναυλιών το καλοκαίρι.

Το νέο μου single … κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την εταιρεία Ogdoo Music Group με τίτλο ”Έφευγες” σε στίχους δικούς μου και μουσική του Φώτη Τάμπα. Πρόκειται για μια λαϊκή μπαλάντα που αποτυπώνει την αγωνία, την αμηχανία και την θλίψη ενός απρόσμενου αποχωρισμού.

Θα με δείτε/ακούσετε...Ψηφιακά για την ώρα.. Αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων των συνανθρώπων μας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter