Nick Cave: Για τρεις σπάνιες εμφανίσεις στη Στέγη με τον Colin Greenwood

Nick Cave: Για τρεις σπάνιες εμφανίσεις στη Στέγη με τον Colin Greenwood

Σε συνέχεια της sold-out περιοδείας σε ΗΠΑ και Αυστραλία, ο Nick Cave και ο Greenwood επιστρέφουν στην Αθήνα για μια σειρά σπάνιων σόλο εμφανίσεων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Στις 1, 2 και 3 Ιουνίου ο Nick Cave στο πιάνο και ο Colin Greenwood των Radiohead στο μπάσο θα καθηλώσουν το κοινό παρουσιάζοντας υλικό από την 40χρονη πορεία του Cave στη δισκογραφία.

«Ανυπομονώ να δώσω αυτή την ξεχωριστή συναυλία, συνοδευόμενος από τον σπουδαίο Colin Greenwood. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι με το κοινό τα τραγούδια κατ’ αυτόν τον τρόπο – απογυμνωμένα και απέριττα, αποκαλύπτοντας έτσι την ουσιαστική τους φύση» λέει ο Nick Cave.

H καλλιτεχνική πορεία του Nick Cave, της ψυχής της θρυλικής του μπάντας των Bad Seeds, εκτείνεται σε περισσότερα από 40 χρόνια με τον ίδιο να έχει καταπιαστεί παράλληλα με πολλά διαφορετικά πράγματα πέρα από τη μουσική και τη σύνθεση, πλαισιώνοντας το βιογραφικό του και με άλλες ιδιότητες – του ηθοποιού, του συγγραφέα βιβλίων και σεναρίων για κινηματογραφικές ταινίες, του συντάκτη της εβδομαδιαίας, διαδραστικής πλατφόρμας «The Red Hand Files» και, πιο πρόσφατα, του κεραμίστα.

Ο Colin Greenwood από την Οξφόρδη της Αγγλίας παίζει μπάσο στους Radiohead από την ίδρυσή τους το 1985. Οι Radiohead με πωλήσεις πάνω από 30 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, έχουν πολλές τιμητικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους, ξεχωρίζουν τα έξι βραβεία Grammy, τα τέσσερα βραβεία Ivor Novello και η ένταξή τους στο Rock and Roll Hall of Fame.

Το άλμπουμ τους, «OK Computer» (1997), περιλαμβάνεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου των ΗΠΑ. Εκτός των Radiohead, ο Colin Greenwood είναι συγγραφέας και φωτογράφος. Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα «The Guardian» και στο περιοδικό «The Spectator», ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την επικείμενη έκδοση του φωτογραφικού του βιβλίου, με τίτλο «How To Disappear – A Portrait of Radiohead», στο οποίο αποτυπώνει τη ζωή του με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ τόσο στο στούντιο όσο και στις περιοδείες τους.

Τρεις νύχτες που θα θυμόμαστε. Into their arms. Στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

INFO

Ημερομηνία:1,2,3 Ιουνίου 2024

Ώρα έναρξης:20:30

Καλλιτέχνης:Nick Cave, Colin Greenwood

Χώρος: Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Σημεία Προπώλησης:onassis.org, Γραμμή αγοράς εισιτηρίων: 2111981784

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: Παρασκευή 12 Απριλίου 10:00 π.μ.

Πληροφορίες Χώρου: Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter