Νίκη για το Abarth 595 στον διαγωνισμό Autonis

Νίκη για το Abarth 595 στον διαγωνισμό Autonis

Το συγκεκριμένο μοντέλο επικράτησε στον διαγωνισμό του γερμανικού περιοδικού Auto, Motor und Sport συγκεντρώνοντας ποσοστό της τάξης του 59% σχετικά με την κατηγορία του.

Μάλιστα, ο Λούκα Ναπολιτάνο, επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, δήλωσε σχετικά.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που το Abarth 595 κατέκτησε αυτή την πολύ σημαντική διάκριση. Επιβεβαιώνεται ότι ο μικρός μας “πύραυλος” είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της ιταλικής ευρηματικότητας, του πάθους για την ταχύτητα, αλλά και της προσοχής στη λεπτομέρεια. Το πάθος για την Abarth ξεπερνά τα σύνορα όπως δείχνει ο μεγάλος αριθμός των φίλων της μάρκας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στα Abarth Days 2019 (5-6 Οκτωβρίου στο Μιλάνο), όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 70ά γενέθλια της μάρκας».

Η σειρά 595 διαθέτει πέντε εκδόσεις, με κινητήρες από 145 έως 180 ίππους. Οι Competizione και Turismo εκφράζουν τις επιδόσεις και την απόλυτη οδηγική αίσθηση και τις επιδόσεις με το στιλ αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, η σειρά ξεχωρίζει από τα αμορτισέρ FDS της Koni, τα turbo της Garrett και το σύστημα εξαγωγής Record Monza Active.

Πηγή: Abarth

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter