Νικήτας Κακλαμάνης – Αιχμή κατά Κυριαζίδη και κυβέρνησης: Δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα «α λά καρτ» (Video)

Νικήτας Κακλαμάνης – Αιχμή κατά Κυριαζίδη και κυβέρνησης: Δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα «α λά καρτ» (Video)

Τριπλή αιχμή από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη για τη σεξιστική αναφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κυριαζίδη, για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αλλά και για το καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο Attica TV ρωτήθηκε για τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη ο οποίος αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε «…το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πώς να.. πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

Αλλά ο Νικήτας Κακλαμάνης υπήρξε σαφής:

«Θεωρώ τη δήλωση απαράδεκτη. Απαράδεκτη ανθρωπίνως και πολιτικά. Βάζω πάντα τον παράγοντα άνθρωπο μπροστά και μετά την πολιτική. Και ως προς τα δύο σκέλη έκανε λάθος. Βεβαίως απ’ ό,τι διάβασα ζήτησε συγγνώμη, προσπάθησε να ανασκευάσει. Απαράδεκτη».

Όταν από το δημοσιογράφο Γιώργο Χουδαλάκη ρωτήθηκε για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι σε αυτό, και πως ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε αμέσως με την αποπομπή Παπανώτα αλλά η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα στην αναφορά Κυριαζίδη, σημείωσε πως υπήρξε αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά συμφώνησε απόλυτα πως «δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα α λα καρτ».

Το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου

Μπορεί ανεπίσημα η κυβέρνηση Μητσοτάκη να το θεωρεί «σκευωρία» από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν πολύ προσεκτικός:

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε. Είτε συμφωνεί κάποιος, είτε διαφωνεί», ανάφερε.

Αιχμές και για τους Δημοσιογράφους που κατεβαίνουν στις εκλογές και δεν αποσύρονται έγκαιρα…

Εξάλλου ο Νικήτας Κακλαμάνης διαφώνησε και με τη διαδικασία, δημοσιογράφοι που προορίζονται για τα Ευρωψηφοδέλτια να εργάζονται ως την τελευταία στιγμή  «παριστάνοντας τους δημοσιογράφους. Στην πρόταση να αποσύρονται έγκαιρα οι δημοσιογράφοι που προορίζονται για τα ευρωψηφοδέλτια απάντησε πως θα πρέπει τα κόμματα να ενημερώνουν και να αποσύρονται τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν. «Ισχυρό unfair» σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης σημειώνοντας πως οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι στα κανάλια προσκάλεσαν πρώτα τους συναδέλφους τους υποψήφιους…

 

Διαβάστε επίσης:

Μπαρούτι η Μέση Ανατολή: «Αναχαιτίσαμε drones», λέει η Τεχεράνη – «Πυραυλικά πλήγματα», αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Κύρτσος: «Καλάθι των νονών» όχι καλάθι του νοικοκυριού

Αστυνομική βία: «Θα κυνηγήσω το δίκιο μου» – Καταγγέλλει στο Documento η 28χρονη – θύμα του αστυνομικού που της έσπασε το χέρι

ΟΗΕ: «Μπλόκο» από τις ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης – «Στο χείλος της αβύσσου η Μέση Ανατολή»

Φοιτητές Ιατρικής: «Είμαστε μάρτυρες της διάλυσης του ΕΣΥ» – Η απαράδεκτη κατάσταση με σφραγίδα Μητσοτάκη

Αστυνομική βία: «Θα κυνηγήσω το δίκιο μου» – Καταγγέλλει στο Documento η 28χρονη – θύμα του αστυνομικού που της έσπασε το χέρι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter