Νίκος Νικολόπουλος: Ο Μητσοτάκης είναι του ίδιου πολιτικού… φυράματος με τον Αυγενάκη!

Νίκος Νικολόπουλος: Ο Μητσοτάκης είναι του ίδιου πολιτικού… φυράματος  με τον Αυγενάκη!

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματος του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., σύμφωνα το ρεπορτάζ του Documento, σε εγκληματικό κύκλωμα του κοινού ποινικού δικαίου, όπου ο κ. Αυγενάκης φέρεται να κάνει εξυπηρετήσεις σε απαγωγείς, λαθρεμπόρους και άλλους ποινικούς, σε εκβιασμούς γύρω από τον χρυσό της Παναγίας της Τήνου, έκανε την ακόλουθη παρέμαβαση:

«Δεν με ξενίζουν οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του αστυνομικού του Λευτέρη Αυγενάκη, ούτε η παρελκυστική και αποπροσανατολιστική συμπεριφορά του εκλεκτού γραμματέα και υποδειχθέντος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ελαστική πολιτική ηθική του κ. Αυγενάκη εξηγεί τα πάντα…

Πριν λίγες εβδομάδες πέρασε και από τα Καλάβρυτα να «πουλήσει την πολιτική του πραμάτεια» ρίχνοντας λάσπη στα δεξιά…

Οι αναφορές στον χρυσό της Παναγίας της Τήνου έχουν παρελθόν και είναι πολλοί οι αμαρτήσαντες. Είχαν, όμως, τον τρόπο, όσοι είναι μπλεγμένοι, να συσκοτίζουν ή να ευτελίζουν την σκανδαλώδη υπόθεση για να μην αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Θυμίζω τις εκπομπές που είχα κάνει για το εν λόγω σκάνδαλο στον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον». Επέμενα με καταγγελίες, δηλώσεις και δελτία τύπου να χυθεί άπλετο φως. Επίσης το θέμα είχα αναδείξει και Κοινοβουλευτικά. Όμως, πάνω από τις καταγγελίες και τις πρωτοβουλίες μου, απλωνόταν πάντα ένα πέπλο συγκάλυψης. Μέχρι που ο φρουρός του Αυγενάκη βρέθηκε τυλιγμένος νόμιμα από την ΕΥΠ να εξιστορεί τις «χρυσές» ευκαιρίες που κάποιοι παίρνουν στη ζωή τους.

Την ίδια στιγμή, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη της κάλυψης Αυγενάκη. Σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. Τραγάκης, Τασούλας, Παπακώστα), δείχνει… πυγμή και… αποφασιστικότητα. Όμως στις περιπτώσεις που το πολιτικό… φύραμα είναι ίδιο, η αντιμετώπιση είναι διαφορετική. Μετά την αγκαλιά που πρόσφερε στο υπόδικο για παιδεραστία, στενό συνεργάτη του Νίκο Γεωργιάδη, το γιο του «αλλόθρησκου» και υπόδικου Γιάννου Παπαντωνίου, εμφανίζεται τώρα προστάτης του Αυγενάκη. Δεν με ξενίζει, όμως, αυτή η σκανδαλώδεις εύνοια.

Μην ξεχνάμε ότι όμοιος ομοίω αει πελάζει»!

Το εμπόριο χρυσού που στήνεται εις βάρος της εκκλησίας 

(Η απάντηση Νίκου Νικολόπουλου στα λεγόμενα Αυγενάκη στην Αχαΐα ) 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter