Νόρα Βαλσάμη: «Δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη» – Πώς έσωσε το σπίτι της από πλειστηριασμό (Video)

Νόρα Βαλσάμη: «Δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη» – Πώς έσωσε το σπίτι της από πλειστηριασμό (Video)

Χάρη στη βοήθεια γνωστής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών, η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη κατάφερε να σώσει το σπίτι της από πλειστηριασμό.

Παρόλα αυτά η αγαπημένη ενζενί του ελληνικού κινηματογράφου περνάει πολύ δύσκολες ώρες αφού η σύνταξη που παίρνει ανέρχεται στα 500 ευρώ.

Η ηθοποιός αδυνατεί να καλύψει ακόμα και  βασικές της ανάγκες όπως για παράδειγμα να αγοράσει νερό.

«Σκ.. τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη τίποτα, δεν φτάνει ούτε να πάρω νερά και καφέδες, ντροπή».

Χρωστάω 18.000 ευρώ, θα μου πάρουν το σπίτι

«Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, πού θα βρω ανθρώπους; Δεν το περίμενα, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».

Πριν από μερικούς μήνες, η ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά για το σπίτι της,  δηλώνοντας ότι χρωστούσε 18.000 ευρώ και κινδύνευε να το χάσει. Πιο συγκεκριμένα, είχε πει στο περιοδικό «Λοιπόν» ότι:

«Δεν λύθηκε το θέμα. Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι. Τους είπα λοιπόν, κι εώ “πάρτε το, πάρτε κι εμένα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου”. Μου απάντησαν να πάω στον Εισαγγελέα, να κάνω κάτι διαδικασίες, κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει όμως, ας το πάρουν. Ήταν το μοναδικό σπίτι που έχω. Μου το παίρνουν, γιατί χρωστάμε 18.000 ευρώ. Αλλά πού να βρω εγώ τώρα αυτά τα χρήματα;».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννα Τερζή για την περιπέτεια της υγείας της: «Ευτυχώς ο γιατρός δεν με άφησε παράλυτη» (Video)

Χαριτοδιπλωμένος: Το «Lost in the Night» το έγραψα μετά από ερωτική απογοήτευση στις Σπέτσες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter