Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού: Κανονικά τα χειρουργεία από Δευτέρα, λέει η Διοίκηση

Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού: Κανονικά τα χειρουργεία από Δευτέρα, λέει η Διοίκηση

Τα χειρουργεία θα λειτουργήσουν κανονικά στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού τονίζει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αναισθησιολόγοι του νοσοκομείου είχαν προαναγγείλει ότι από τη Δευτέρα 27 Μαΐου θα διέκοπταν τις χειρουργικές επεμβάσεις λόγω ελλείψεων στο προσωπικό.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν.Π.Α. «Π. & Α. Κυριακού» συνελθόν σήμερα 24.05.2024 και ώρα 12:00 σε Έκτακτη Συνεδρίαση με θέμα: “Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων του Νοσοκομείου” και αφού έλαβε υπόψιν του την κατηγορηματική διαβεβαίωση τόσο της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας όσο και του Διευθυντή Χειρουργικού Τομέα, ότι με το υπάρχον προσωπικό δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες.

Ομόφωνα αποφάσισε: Την μη αναστολή των τακτικών χειρουργικών περιστατικών, από Δευτέρα 27.05.2024».

Ο υπουργός Αδωνης Γεωργιάδης τις τελευταίες ημέρες επιτίθεται εναντίον υγειονομικών, που διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, λέγοντας ότι έχουν πολιτικά κίνητρα λόγω ευρωεκλογών.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία ανέστειλαν νωρίτερα σήμερα τις κινητοποιήσεις τους που είχαν προαναγγείλει για την 1η Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: Αναισθησιολόγοι των 2 νοσοκομείων Παίδων: «Το κλείσιμο των τακτικών χειρουργείων είναι η τελευταία γραμμή άμυνας»

Χαλκίδα: Και ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού εργαζόμενος στην ΑΑΔΕ με υπογραφή Πιτσιλή

Ναυάγιο Πύλος: Αθωώθηκαν αλλά παραμένουν κρατούμενοι 9 επιζήσαντες – «Άδικη, εκδικητική η διοικητική κράτηση τους»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter